Barna, erre kulon kiternek a kedvedert:

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Újabb Fidesz propagandaújság Barna, erre kulon kiternek a kedvedert:

#237654 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Barna, erre kulon kiternek a kedvedert:

“Békának igaza van, ha ugyan olyan lenne Orbán mint Hitler, akkor már rég nem lenne MSZP. Egy millió embert küldött haza a nagygyûlésrõl, és azok szó nélkül haza mentek. “

Folajanlok megfontolasra egy alternativ “mi lett volna”-t.

Nos, szerintem, ha az az 1 millio ember EROSZAKKAL megdontotte volna a LEGITIMALIS, DEMOKRATIKUSAN MEGVALASZTOTT magyar kormanyt, akkor nem az MSZP-nek lett volna vege, hanem Orbannak – mint a botnak! Nem lett volna a Balkantol nyugatra egy kormany sem, ami elismerte volna az Orban altal fellazitott csocselelket, vagy az Orban vezette “forradalmi magyar kormanyt”. Sot, ha par ember a villanypoznan vegezte volna, akkor Orbant lazitas miatt sittre is vagtak volna, mint egy koztorvenyes bunozot. Ha sikerult volna a puccs es Orbant kormanyfonek nevezte volna ki a csocselek, mint Dozsa Gyorgyot, akkor a hagai emberjogi birosag itelte volna el az urget es ugy jart volna, mint Milo. De a legjobb esetben is minden hitelet elvesztette volna, mint “nemzetkozileg elismert jobboldali politikus”, vagy valami ilyesmi, hogy BK-t idezzem szabadon.

Tehat meggyozodesem, hogy Orban a bokajat is lefosta ilyedteben, ha arra gondolt, hogy az altala felpiszkalt tomeg megindul a Parlament fele. Sokkal jobban kalkulalt o, mint te, ezert kuldte haza oket bekeben es remenykedett, hogy haza is mennek:) Orban nem ostoba! Csak egy jellemtelen, gerinctelen, hatalom-ehes politikus, akit olyan messze tartanek a hatalomtol, amennyire az fizikailag lehetseges.