Bazis

#402083 Hozzászólás

SimonG

Bazis

Azert Trivandrumbol Varkala, legalabb masfel ora, bar vonat megy fel orankent, de a Varkala-i palyaudvar eleg messze van a parttol. Varkalaban nagyon jo szallasok vannak a partok. Trivandrumban is el lehet lenni nagyon jol, foleg az MG road feletti kertvarosiasabb reszben. Ott vannak a legjobb kajaldak, este meg az MG roadon a faja sorozok a tetoteraszokon (bar azokat elsore eleg nehez megtalalni).
Kovalamban viszont szerintem brutal tomeg lesz Szilveszter kornyeken. Ha mentek Varkalaba akkor vagy egyaltalan nem, vagy egy fel napos kirandulasra mennek csak oda le Trivandrumbol (busszal fel ora a belvarosbol).
Nekem Trivandrum kornyeken a legjobban a Suseendrami templom tetszett (bar ez mar Tamil Nadu), aminek a belsejeben tobb ezer eves termek is vannak, meg egy hibatlanul kifaragott Kama Sutra terem is van.
Elvben kicsit kuncsorogni kell, hogy beengedjek az embert, de eddig mindenki bejutott, akinek javasoltam. Lonelyba furcsa modon nincs benne. Itt egy kepem rola: http://picasaweb.google.com/simong1977/SouthIndia#5242486148744690674