BENCE Referencia

#295951 Hozzászólás

BENCE Referencia

Kedves Olvasók és Mexikóba készülõdõk!

Január 7-én jöttünk haza a feleségemmel egy csodálatos mexikói nyaralásból. Sohasem megyünk csoportos utazásra, csak kettesben vágunk neki felfedezni egy országot. Mexikó esetében azonban a biztonság kedvéért itt a fórumon kerestünk segítséget és találtunk BENCE személyében. Korábbi, a fórumon feltett kérdéseimre “BENCE” adott korrekt válaszokat és mellette felajánlotta idegenvezetését Mexikóban, Acapulcóban, Taxcóban.
E-mailben egyeztünk meg egymással, és nagyon vártuk a megadott idõpontban a reptéren való találkozást. Azt hiszem remekül választottunk, Bence és párja Lúz az elsõ perctõl kezdve rendkívül kedvesen fogadtak és vittek el a korábban leegyeztetett helyekre. Mivel Bence kint él egy ideje és Lúz született mexikói, így egy percig sem éreztük idegennek magunkat ebben a hatalmas országban. Másrészrõl megmaradt az az élmény is, hogy (ha egy kis segítséggel is, de) magunk fedezhettük fel ezeket a városokat.

Összefoglalva, ha valaki bizonytalan, nem elég bátor, idegenvezetõre, szállásra, transzferre van szüksége, vagy csak egy nagyon kedves párral akar Mexikóban találkozni, nyugodtan írjon a bence75@freemail.hu e-mail címre.
Abban az esetben viszont, ha referenciára lenne valakinek Bencével kapcsolatban szüksége, nyugodtan keressen meg az orpe@freemail.hu címen és akár telefonon vagy személyesen megosztom tapasztalataimat a Mexikóba készülõdõ utazóval.

Kedves Bence!

Mégegyszer köszönöm a segítséget, remélem legalább ezzel a referenciával viszonozni tudom kedvességeteket:

Péter