Betty

#202070 Hozzászólás

Nori

Betty

O itt van most is melettem,mint mindig.Joban-rosszban,most eppen rosszban vagyunk,mert az anyagi hatterunk nem olyan mint regen volt,ugyanis en nem dolgozok,persze onhibamon kivul,ugyhogy o az aki hazahozza a penzt,nem en!

Az osszes papirja megvan,barhova mehetne,de o marad itt velem.Nem dobott el,amint meglettek a papirjai,mert sajnos ilyen is van es en is beszeltem olyan lannyal,akinel ez tortent.

Visszamehetne a hazajaba,befejezhetne a tanulmanyait,a csaladjaban szuletett ket baba az elmult honapokban,nem latta oket,csak videorol!de o ennek ellenere itt marad velem,hogy megprobaljuk kihuzni ezt a valsagot egyutt,ami ugy erzem,meg jobban osszekovacsol minket. Ami szamomra csak azt mutatja,hogy szeret es tenyleg engem akar senki mast.Ha hazamenne,otthon meglenne neki mindene,nem menne el az egesz penze alberletre,meg kajara,meg hogy nekem vegyen ajandekot,alkalomtol fuggetlenul.

En bizok benne 100%-ban es lehet,hogy naiv vagyok,de akkor is biztam benne,mikor nem voltunk egyutt.Soha semmi olyat nem tett,amiert bizalmatlan lennek vele szemben!!!

Nem erzem,hogy Istenitenem,en csak leirtam,hogy velunk mi volt.En ugyanezt az erzest kivanom mindenkinek,nem kevesebbet!

Amit szerettem volna mondani,az az,hogy igenis vannak rendesek kozuluk es van olyan is,akit neten ismersz meg es ez lesz vagy lett a vege.Nem mindegyik csalo,persze nagyobb reszuk az.Nem szabad bedolni nekik,mert amit csinalnak,azt nagyon jol csinaljak.En ugy gondolom,az ido folyaman az egesz ugyis kiforrja magat.Ha komoly a dolog mindket reszrol,akkor ugyis egyutt maradnak.