Bizonyára…

#269142 Hozzászólás

Bizonyára…

És erre mondhatnám, hogy ki nem szarja le. Pár telefonfülke 500 ezerbe kerül összesen az országnak, ez a kormányzat meg 5 ezer milliárdba. 7 nulla a különbség… Tudsz számolni?!
De azt is mondhatnám az érveidre, hogy mindig az a 15-20 idióta csinálja a bajt, akit a rendõrség vagy nem tud, vagy nem akar elkapni. Vagy ha el is kapja, akkor másnap kiengedi. Tudod-e, hogy miért? ( Ha nem, akkor kérdezd meg tõlem és én elmondom… )
Annyival azonban segítek neked, hogy elárulom, az igazi ügyért tüntetõknek pont olyan rossz – ha nem rosszabb – hogy ezek a balhéból tüntetõ figurák itt vannak közöttünk, mint neked vagy bárki másnak. Ugyanis lehetõséget adnak arra, hogy a kormányzati sajtó úgy mutassa be ezeket a megmozdulásokat, mint “csõcselék dühöngése” Budapesten… Ezt nyomják a TV-ben neked, hogy a te és a hozzád hasonlók otthon maradjanak… El is érik a céljukat, mert nagy szerencséjükre az olyan emberek mint te lustábbak annál, mintsem hogy egyszer is vegyék a fáradtságot és elmenve egy ilyen tüntetésre utána maguk alkossanak véleményt róla saját maguknak. Én vettem a fáradtságot és annak idején elmentem, éppen azért hogy MEGALAPOZOTT véleményt alkothassak. Én már tudom, hogy mi van. Te még nem. De azért leállsz velem vitatkozni. Okos dolog, mondhatom…