Biztosítás

#389364 Hozzászólás

gabry

Biztosítás

Jelenleg túrista vízummal vagyunk Indiában, de az elmúlt év java részét itt töltöttük, ezért kerestünk valami alternatív megoldást. A biztosítást minden további nélkül meg tudtuk kötni, épp most fog lejárni. Tehát nyugodtan állíthatom, hogy túrista vízummal is mûködik a dolog.
Nekünk az IFFCO-TOKIO nevû társasággal van szerzõdésünk, de úgy tudom más is ajánl hasonlót. Medishield-nek nevezik, a http://www.itgi.co.in címen lehet részletesebb tájékoztatót kapni. Hozzáteszem, hogy mi nem közvetlenül a biztosítóhoz fordultunk, hanem egy üzletkötõ céghez, akik pillanatok alatt elintéztek mindent. Õk Goán (Margaoban) vannak, ha valakit érdekel, lökjön egy emailt a susegad@freemail.hu-ra és megadom az elérhetõségüket. Személyes ügyintézést igényel a dolog, tehát ez csak annak segít, aki megfordul Goán.
A két hónap kártya + indiai biztosítás jó ötlet, mi is pont ezt csináltuk, de arra oda kell figyelni, hogy az elsõ 30 napban nem fizet, tehát meg kell kötni idejében.
Nekünk voltak kisebb problémáink azzal is, hogy hogyan fizet, ha fizet. Õk alapból egy “paylink check” elnevezésû izét szeretnek adni, de azt csak úgy lehet pénzzé tenni, ha van bankszámlád Indiában. Úgyhogy, ha valaki erre adja a fejét, jó tisztázni elõre a kifizetés technikai menetét.