BK

#317598 Hozzászólás

Bram
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

BK

Pontosan kedves BK. Azert tart ott EU es ez lesz a USA vege is ha nem ter vissza Jeffersoninan Republichoz. A Fabian szocializmus azt nem a konzervativak neveztek el igy hanem ez a neve eredetileg is. Communitarianism. Hm.. Soros baratunk nagy hivoje ennek.

The Fabians whose logo until very recently was a Wolf in Sheep’s clothing are a breed of Communism who believed in Collectivism (Communism) by stealth and many of the Globalists would belong to this scheming organisation.
Since the collapse of Communism you can rest assured that they are now to be found amongst the Fabians.
The Fabians are well established in Australia and many are in the Labor party. All of Prime Minister Gough Whitlam’s cabinet were Fabians and Prime Ministers Hawke and Keating also belonged to the Fabians.

Hires Fabian, Bernard Shaw- mit gondolsz miert szerettek ot a regi magyar kommunistak? nezd me a “Justify your existense” beszedet.

http://www.youtube.com/watch?v=gXSvV57oB3k

Gettokrol: BK azokat is a demokrataknak koszonhetjuk. A sok juttatas, ingyen food stamps es ellatas oda vezetett hogy szepen lassan ezek a kornyekek leepultek mert nem volt “pride of ownership” nincs kilatas mert nem is akar a legtobb dolgozni. Miert dolgozna ha az ellatas ingyen van. Ordogi kor.

De erkekes ahogy irod: “a javak olyan szelsosegesen vannak elosztva hogy az mar felhaborito!” A javeket az akiknek van azok megkerestek. Ki az igassagos eloszto es amikor te eleg jol kerestel Amerikaban akkor jott az igazsagos eloszto es elvette toled amit kerestel es odaadta annak akinek kevesebb volt? Milyen szinten kezdodojon el az elosztas? Mikor keresek olyan sokat hogy valaki azt joggal elvegye tolem?