BK a te irasaid

#237624 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

BK a te irasaid

a naivitas csucsai:

“Kokemeny evek jonnek es milliok fognak lecsuszni tarsadalmilag, ami kemeny kezu kormanyfot kivan. Ennek jelen helyzetben OV tud megfelelni.”

Kifejtened ezt bovebben? Kemeny kezo kormanyfore van szuksege a nepenek? Mint mondjuk Hitler, vagy Sztalin? Epp melyiknek a propagandaja megy jobban, ugye? A lenyeg, hogy hatalomra keruljunk es lehetoleg soha tobbet ne keruljunk le onnan!

“OV-t lehet szeretni vagy nem szeretni de nem veletlenul a Fidesz elnoke olyan regen es nem veletlenul a magyar ill. a nemzetkozi jobboldali politika ismert-elismert alakja.”

Ez nagyon jo! Elarulnad, hogy mi teszi Orbant jobboldali politikussa??? A nemzetkozi elismertseget inkabb neveznem hirhedtsegnek, mindenki tudja, hogy egy idiota segg! Abban igazad van, hogy nem veletelnul o az elnok olyan regota – mert nala hatalom-ehesebb fideszes nem szuletett meg idaig.

“Kepessegeit meg ellenfelei is elismerik, hatasos politikus akinek van nimbusza es leszamol ellenfeleivel kimeletlenul. Lehet hogy nagyon akarja a hatalmat de ez miert olyan unszimpatikus szamodra? Van valaki aki vasmarokkal veghez viszi az akaratat es mi mas kell most az orszagnak?”

Hitler, ki mas? Es kivegzoosztagok a Duna parton. Akinek nem tetszik Orban diktaturaja, annak irany a Duna.

“El kell indulni egy iranyban hatarozottan mert itt: a szakadek szelen ahol most tanyazunk eletveszely van.”

Ez a tipikus diktator propagandaszovege!!! Nezz utana Hitler beszedeinek, mielott hatalomra kerult. Azoknak a felhulyeknek pedig, akik azt hiszik, hogy “ennel rosszabb mar nem lehet”, nos azoknak bele kellene olvasni a tortenelemkonyvekbe itt-ott. A helyzet millioszor rosszabb lehet egy szempillantas alatt!!!

“Kineveltek egy tobb millios szavazo reteget aki onallo megelhetesre nem kepes es csak a “zsebe” szerint dont”

Ki az, aki nem csak a zsebe szerint dont? Az idiotak?

Az ilyen BK fele emberek, akik csontig szopogattak le az Orban fele demagogiat, az ekes bizonyitekai annak, hogy a demokracia csak egy ideiglenes politikai berendezkedes, amit minden esetben diktatura kovet. Altalaban ez egy 200 ev koruli idotartam alatt zajlik le mashol, Mo-n lehet, hogy 20 ev is eleg lesz hozza. Sajnos Mo mar akkor kapcsolodott be a demokraciaba, amikor az mar reg hanaytlasnak indult Ny-Europaban. Ugyhogy Mo nem elvezhette a demokraciat a kezdtekkor, vagyis az a fazis kimaradt, amikor a nep meggazdagszik. Mo akkor ugrott fel a demokracia expresszre, amikor az mar az elszegenyedes fele kozeledett Nyugaton. Ny Europa majmolasa egy tragikus hiba volt. Mo minden elvet gyorsan atvett, ami a hanyatlashoz vezeti a demokraciakat (liberalis eszmek). A baj ott van, hogy mivel a magyarok joval kesobb csatlakoztak, ok meg nem tudtak meggazdagodni, mint a Nyugat, tehat nekik a hanyatlas sokkal elobb vezet totalis katasztrofahoz, ami automatikusan szuli a diktaturat, mint valaszt a katasztrofara.