BK ervei…

#237640 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

BK ervei…

Vagy megint csak a fizikai erovel valo fenyegetozes!!! Ez a legjobb erved? Hogy meg akarsz veretni, ha nem tetszik a stilusom? Biztos vagyok benne, hogy Orban tart karokkal varna teged a soraiban.

Itt feljebb leirsz, ha jol szamolom 15 sort, amiben 1 sor sincs ami cafolna az E-R-V-E-I-M-E-T. Csak sirankozas, hogy csunyan beszelek es, hogy megveretsz, ha “nem ferek a borombe”. Nos, gondolom nem hallottal meg a szolasszabadsagrol (az egyetemen epp hianyoztal, amikor errol volt szo), de ennek a forumnak sem olvastad a hasznalati szabalyzatat. Szerintem ess neki! Annyit azert kozlok, hogy barmennyire is faj, de nem te dontod el, hogy mi minosul alpari szovegnek, hanem a forum tulajdonosa, akinek megvan minden joga, hogy kidobja azokat a hozzaszolasokat, amiket sertonek itelt meg.

Szerintem irjal neki es hivd fel a figyelmet arra, hogy “nem ferek a borombe” es azt irtam, hogy beszoptad az Orban szoveget es ezt te olyan sertonek talaltad, hogy ram kuldod a barataidat Savannabol, ha nem torli ki azonnal az irasaimat!

Namost teszem azt, idekuldod a barataidat Savannabol es jol megveretsz… Akkor szerinted te nyerted meg a VITAT? Gondolkozzal el ezen egy picit! Amugy, ezt az ervelesi technikat melyik egyetemen tanitottak neked???

Komolyan mondom neked: Probalj szerencset az Orban mellett, ok meltanyoljak ezt a fajta “ervelest”!

Mindenki masnak:

IME BK, A FIDESZ ES ORBAN TAMOGATOINAK MINTAKEPE!!!

ORBANT AKARJATOK? LEGYEN! AZTAN HA “NEM FERTEK A BOROTOKBE” AKKOR RATOK LESZNEK KULDVE A VEROLEGENYEK!!! KEMENY KEZU URALKODO KELL A MAGYAR NEPNEK – mondja BK!

Azt hiszem, a vitat ezzel meg is nyertem (nem mintha komoly ellenallas lett volna), koszonom a figyelmet:)