bocs az ekezetekert

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Egyiptom bocs az ekezetekert

#60815 Hozzászólás

Gary

bocs az ekezetekert

Mint ahogy irtam szervett utra mentem /Medina/. A szallas Hurghadan a Shewdan Golden Beach nevu szallodaban volt ami tokeletes volt csak ajanlani tudom. Tiszta ,nagyon szep a part es mindenki kedves baratsagos.
Viszont a vizummal akadt egy kis gond espedig koztudottan 15 USD a hataron,de az iroda ugyesen fizetes nelkul felterelte az embereket a buszra majd ott 20 USD kert es azt mondtak,h ennyi a vizum ami nem igaz hanem zsebre megy nekik a kulonbseg. Tobbszor is kerdeztem hol kell igenyelni es fizetni,de mindig mondtak,h majd. Gondolom a hatarosegnek is jut vmi belole.
Az itthon befizetett baksist szinten benyeli az utazasi iroda.Soha nem jut el a megfelelo helyre. Megkerdeztem tobb szalloda alkalmazottat sot meg a magyar idegenvezeto is bevalotta!
Hurghadarol kijutni csak konvojban lehet, viszont nem erdemes befizetni fakultativ programra a magyar utazasi irodanal. En talaltam helyi irodat aki mindenben azt nyujtotta mint a magyar iroda csak mondjuk 35 euroert 79 USD helyett. Oket is csak ajanlani tudom kedvesek nagyon segitokeszek es mindent elkovetnek,h jol erezd magad valamint programban es kenyelemben megegyezik a magyarok altal szervezettel.
Cimuk :
Tour Designer,Hur Gat Center,Hurghada a fent emlitett szallo szomszedsagaban van. Tel +02 012 7358222 , email:khaledtorq@hotmail.com
Az ido is tokjo volt csak picit szeles az utobbi napokban.
Az biztos,h rendesen megnezni Egyiptomot hatizsakkal celszeru /en legalabbis legkozelebb igy teszek/ viszont,ha esetleg ugy mennel mint most en akkor erdemes figyelembe venni az altalam irtakat.