bocs, hogy zavarok

#208448 Hozzászólás

Melinda
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

bocs, hogy zavarok

, de mindig érdeklõdve olvastalak Benneteket, és talán némi túlzással mondhatom, hogy részetek van benne, hogy én is megpróbálnám Angliát. A helyzet az, hogy jelenleg New Yorkban vagyunk 14 éves fiammal és az Õ kérésére maradunk még egy évet. Én már mennék vissza, haza az EU-ba. Ez az, ami nem rég jutott eszembe, hogy úgyis munkát kell keresnem otthon, akkor már egy kicsit tágabban értelmezem az otthont és megpróbálom Angliát. Mert persze a serdülõ mindenképpen angol nyelven szeretne tanulni és az otthon ez megfizethetetlen (amit találtam az 80ezer Forint volt havonta). De.

Keresgéltem az állások, lakások között, és ott azt láttam, hogy egy alja fizetésbõl – gondolom a Kelet-Európai ott kezdi, diplomától függetlenül, talán a nyelvtudás lök rajtunk egy kicsit – nem tudnék megfizetni egy legalább egy hálószobás lakást. Annyi meg azért legalább kellene kettõnknek.

Jómagam közgazdász volnék, de tudom, hogy jobban járnék egy ápolónõi végzettséggel, mert azért az angolom nem olyan szintû, hogy elemzéseket tudnék irni azon nyelven. Itt is irodában dolgozom, de inkább olyan asszisztens-féleként, csak most kezdik használni excel-tudásomat.

Szóval, ha van egy kis idõtök, energiátok, irnátok errõl pár sort, hogy esetleg ne is álmodozzunk feleslegesen, mert egy fizetésbõl kettõnknek elérhetetlen egy normális élet Angliában.

Elõre is köszönet, mindenkinek kitartást, depiseknek erõt-energiát. Sokszor én is kinlódom, de a gyerek angolját hallva felszivom magam egy kicsit és tovább, tovább. Szép napot Mindenkinek, vagy is Nektek már inkább estét!