bogra…

#405485 Hozzászólás

benoe

bogra…

Bogra elvtars, en mar a kezdettol fogva tudtam, hogy te miert regisztraltal nalunk, es nem zavart. Tudtam, hogy jo alaposan korbe akarsz nezni, es semmi mas celod nincs ott. Ismerem az ilyen fajta embereket is, mint te. Semmi gond, ilyen is kell ebbe a vilagba, a szerepek szepen el vannak osztva.

Csak a rend kedveert nezd meg a reklam fogalmat. En nem “reklamozok” senkit es semmit. Csinaltam egy site-ot, ahol azok, akik Azsiaban elnek (vagy erdeklodnek iranta) talalkozni tudnak ugy, hogy senki nem torli le az irasaikat, senki nem torli le az accountjukat, stb. Magyaran a nyugaton megszokott normal szolasszabadsag elveken alapulo, de magyar nyelvu site. Az, hogy hanyan es hogyan hasznaljak, mar nem az en gondom, oszinten szolva nem is erdekel, ez nekem maximum technikai kerdes. A lehetoseg ott van, mindenki a sajat IQ szintje es egyeb genetikai programozasa szerint vagy hasznalja, vagy nem. A hangsuly ott van, hogy ez a lehetoseg MEG VAN ADVA, innentol kezdve mindenki maganak dont.

Te, “bogra”, csak azert neztel oda be, mert kivancsi voltal, de neked nyilvan semmi olyan szandekod nincs, hogy hireket osszal meg masokkal, vagy sajat kis teveadast csinalj, vagy csinalj egy riportot es bekuldd… ha igy lenne, mar reg megtehetted volna.

Nem leteznek az ismeroseim? :-) Jo, akkor te sem letezel :-D Olyan ostobak vagytok, ide irogato magyarok, hogy az mar tenyleg szegyen…

Tom(ika), valoban “rogton” reagalok, ezt ugy hivjak, hogy “gyorsasag”, es a tuleleshez szukseges 4 alapelv egyike. Probalj meg lassu taktikaval egy gyors ellenfel ellen nyerni. Ez az egyik fele. A “gyalazas” szot nyilvan csak te erted igy, en OKTATASNAK hivom, ha kifejezem eltero velemenyem, amely ellen nincs erv. Ez is oktatas volt (reszedre), es nem gyalazas :-)