bojtár és ABBA

#84906 Hozzászólás

zsó

bojtár és ABBA

Itt LZ azt kérdezte, hogy kinek, mi a véleménye. Egyáltalán nem kell egyetértenünk, miután 2 egyforma ember sincs a világon. Nem hinném, hogy otthon kellene ülnie a gyereknek, se TV, se számítógép, de legfõképpen nem chips társaságában( és általában a 2-3-4 évesek nem is ülnek ott) Csak mielõtt elvinnéd Braziliába, vidd fel az uttörõvasútra, meg a fogaskerekûre, csinálj vele egy kis városnézést, vagy ,menj fel Dobogókõre és meg fogod látni, hogy mi a gond. Óhatatlanul is hamarabb fárad, mint egy felnõtt, egy idõ után pisilni, enni, inni és aludni akar. Na akkor lõttek a felnõttek elképzeléseinek, vagy viheted a továbbiakban az alvó gyereket a karodban, hátadon stb., vagy hazamész és lefekteted( amit ugye itthon is megtennél)
ABBA félreértettél! Én a gyerek türelmérõl beszélek, ami elfogy 3 óra altt egy bevásárlóközpontban. Mit csinál akkor Teszerinted, ha nem ott van, hanem Párizsban, az Eifel tornyon akkor nem fárad el? Mert ez nem helyfüggõ, hanem idõfüggõ.
Én is csináltam a 2 és fél éves lányommal a tengernél, hogy este 7-kor indultunk vacsorázni, mint a többiek. Soha nem evett, hanem rátette a fejét az asztalra és aludt.