Boldog karácsonyt

#278683 Hozzászólás

kutyabolszalona
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Boldog karácsonyt

Ahogy ez minálunk szokás, ebbe a topicba is ír mindenki mindent, ami eszébe jut. Ami a szívét nyomja és ez feltétlenül hasznos dolog a benne levõ éktelen nagy stressz kelezése szempontjából. De azért van aki olvas is, nemcsak ír, hát akkor nekik:
Axman: egyetértek, de pontosan ezért voltam –lettem volna- kívácsi olyanokra, akik utaznak is, meg lengetnek is, hogy ugyan miért. De hát nézd meg, milyen válaszok jöttek „arról” az oldalról. Csoda, hogy Viktor király tud lenni közöttük?

Mstrawberry: kösz, érdemes volt elolvasni, csak hát megint nem annak az oldalnak a saját véleménye, aki utazik, meg nagymagyországozik.

Amúgy külön felhívom a figyelmet pár tipikus jelenségre:

Tibor stílusára, miközben lett volna bõven lehetõsége érdemben megválaszolni, amit kérdeztem, de hát az már nem megy. Nézzétek a szavakat, a szóhasználatot, a stílust, és képzeljétek el, micsoda komoly lelki sérülései lehetnek, hogy még mindig ellenzékben van. de hát csoda, hogy frusztrált? Hányszor meg lett nekik ígérve, hogy ez a kormány már holnap eltakarodik, szegény meg csak vár és várt. Csak jelzem az újabb hülyítést, hogy a EU választáson egyben parlamenti választások is lesznek. Álmodik megint a nyomor, ezek meg bekajálják.

Tibinél arra, amit írt, hogy ugyan mi évszázadokon keresztül jól kibaltáztunk a nemzetiségekkel, de mégsem az lett volna erre a szép megoldás, hogy azok el akarnak tõlünk szakadni, területestõl. Aki ismeri a történelmet, például az erdélyi románság alkotmányos módszerekkel végrehajtott, amúgy teléjesen sikertelen próbálkozásait, az persze ilyet nem írna le. De pontosan errõl van szó: ott arat a populizmus, ahol mûveletlenség van.

Nagyjából olyan ez, mint most a palesztinok és Izrael: a hamasz naponta lõdözte Izraelt rakétákkal, most meg rettentõen csodálkoznak, hogy odakúrnak nekik, izomból.
Így fog Orbán is csodálkozni, hogyha beszól az oroszoknak, azok elzárják a gázt, persze kizárólag karbantartás miatt, mint a balti államoknál.
Elvesztettünk két világháborút, mindkettõbe saját magunk akartunk belemenni, elõször egy olyan trónörökös miatt, aki úgy utálta a magyarokat, mint a szart. Másodszor pedig nekimentünk a ruszkiknak, és amikor kaptunk a pofánkra, akkor igazságtalanságról siránkoztunk.
Fiúk, jótanács: nem húzogatjuk az oroszlán bajszát! Mert nagy ám a mancsa.
Mert mi ugyan tudjuk, hogy a magyar a leg leg leg, meg a turul, meg az árpád vére, meg a sok szívcsakra és pártus herceg, de sajnos azt a többiek nem tudják, és irgalmatlanul seggbe rúgnak, ha ugrálunk.
Ahogy a székely ember mondja: asszony nem ember, sör nem ital, medve nem játék.