Bram

#209116 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Bram

have you ever heard of a “men’s conference”?

Pimparipo,

en szamtalanszor probaltam azt az argumentet, hogy “a magyar boltos nem adja neked olcsobban a dinnyet, mert te is magyar vagy, sot, aki olcsobban adja, az az Auchan, az idegen multi.” – Abszolut hasznalhatalan argument!

Nekunk meg kell tanulni az o eszukkel “gondolkodni”, ha megakarjuk oket gyozni barmirol. Ez azt jelenti, hogy el kell felejteni gondolkodni es el kell kezdeni erezni.

Epp ma beszeltem egy kozeli rokonnal, aki egy habzo szaju libsi. Beismerte, hogy hat o TUDJA, hogy amit a libsik csinalnak az abszurdum hulyeseg, DE OK SEGITENI AKARNAK A RASZORULOKNAK. Garantalom neked, hogy amig nem fogja EREZNI, hogy amit a libsik csinalnak az GONOSZSAG, nem pedig ERTELMETLEN HULYESEG, addig mindig a libsikre fog szavazni, annak ellenere, hogy TUDJA, hogy azok tonkreteszenk mindent.

Egy masik alkalommal egy antiszemitaval volt egy 2 hetes vitam, aminek a vegere az illeto beismerte, hogy igazam van es az o antiszemitizmusa abszolut irracionalis, de utana rogton hozzatette: “En akkor is utalom oket”

Vagyis ezek az emberek, miutan megertettek azt, hogy az allaspontjuk abszurdum, akkor is kitartanak mellette, mert az esik jol nekik. Ezert teljesen felesleges ezeket meggyzoni arrol, hogy irracionalisak. Arrol kell oket meggyozni, hogy immoralisak. Ezt hasonlithatnam azokhoz, akik tudjak, hogy a dohanyzastol valoszinu tudorakot kapnak, megis csinaljak es beismerik, hogy nem erdekli oket, nekik ez esik jol es valamiben kulonben is meg kell halni.