Bubo

#340865 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Bubo

Le fogsz dobbeni, de vartak itt Ausztraliaban. Odaig azert nem mennek el, hogy tart karokkal, de mindenesetre az allam atmenetileg [ 6 honap ] 3 szobas berendezett lakassal vart es ingyen nyelvoktatassal. [ Ez akkor volt es most most van. Mar nem ilyen kenyelmes az elet ujra kezdese. Sokkal nehezebb lett minden mert megvaltoztak a korulmenyek amiota itt landoltam. ] A magyar diplomamat ujra meg kellett vedeni. Ez megint majdnem 3 evembe telett es sajat zsebbol fizettem az ezzel jaro koltsegeket. Ha lenne valami halvany lila gozod arrol mikent lehet kenyelmes, jo eletet talani Magyarorszag hatarain tul akkor tudnad, hogy villanyszerelo, viz-gaz szerelo, autojavito, karosszeria lakatos, geologus, nover, orvos, stb szakmak aranybanyak csak legalisan kell csinalni papirokkal. Nem ugy ahogy itt a forumozok egy resze, ideertve teged is javasolja, esz nelkul belerohanni a nagy vilagba. Raadasul az sem mindegy hany eves vagy es mennyire megy az adott orszag nyelve. [ Mert ugye tobb eselyed van svedorszagban sved nyelvtudassal mint alap angollal vagy nemettel es meg jobban is fizetnek. Franciaorszagban ne probalkozz a sved tudasoddal. Nem fog menni. ] Megint csak visszakanyarodtunk a kiindulo ponthoz. Nevezetessen, tudnod kelle hova megy es aszerint cselekedni.
Igazad lett megint, mert a vizsgaim utan valoban magas jovedelemre tettem szert, olyannyira, hogy a gyerekek megszuletese ota a nejem nem dolgozik. Tudsz kovetni eddig, te loser?
Ajanlhatom figyelemedbe a Benoe-t es J Hennelt. Ok itt a nagy okosok akik 110 %-ban tudnak mindent.
Ja meg valamit te kis oktondi forumozo: Ez egy kozossegi oldal a neten. Ha nem tetszik valami az a te bajod es legfeljebb befogod a szadat es tovabballsz.
Remelem nem terlheltem tulzottan le mentalis kapacitasod.
P.S.


Sziasztok. Szeretnék az USA-ba valami munkát nézni. Nyelvtudás sajnos nincs. Odakinnt vannak magyar cégek? Nem íjjedek meg semmilyen munkától se! Bármi jöhet. Ebbõl az országból minél hamarabb elakarok menni. 26 éves férfi vagyok jó fizikummal.

Péterke, Péterke…
dennisthemenace library_business@y… [Ellenõrzött E-mail] 2011 Sep 16, 18:22

Mit akarsz nyelvtudás nélkul?? Te felvennél valakit, aki nem beszéli a nyelvedet?

Magyar cégek MAgyarországon vannak, ott is egyre kevesebb—Ajanlom ezt egy vitainditonak a szamodra egy masik topikrol. Remelem meg tudsz vele birkozni.
AR