bye

#271178 Hozzászólás

Tataglia

bye

Kedves Ahmet!

Ahogy elnezem a tortenelmi ismereteid meglehetosen korlatozodnak a tv frocsogo hiradasaira.Ha lesz idod nezz mar utana hogy mi volt a helyzet Palesztinaban,kik eltek ott es hogyan lett Izrael. es akkor talan nem irnal ekkora marhasagokat! Kulonben meg nem lehet igazsagot tenni hiszen mind2 nep itt el-elt.
Az arab mentalitasrol meg nekem ne magyarazzon senki! Koponyegforgato es alszent az egesz brigad,egy egyenes mondatuk nincs!
bilaT! – NEM VAGYOK A FIAD! latom Te is jottel kicsit kopkodni! Nem vitatom az USA segitseget de ez nem azt jelenti hogy nem lehetne nelkule letezni!
-Igaz! van IRA meg ETA de egyik sem annyira primitiv hogy a gyerekeit arra nevelje,hogy huszonevesen robbantsd fel magad. Raadasul vannak annyira primitivek,hogy volt olyan “hosotok” akinek vastag polyaval volt betekerve a farka,mert ugye 70 szuzet kap a hostett jutalmaul!- gratulalok!!!
Nem tudom feltunt-e nektek vagy hallottatok rola hogy a palesztin lakossag nagy resze mar belatta hogy a terror egy tokeletes zsakutca,amivel semmit nem lehet elerni. De miert nem kezdtek vitazni az Arafat fele vezetes alkalmatlansagarol? Hogy dollar milliardokat raktak zsebre mikozben eheznek? Ha valami eppeszu vezeto van mar osszejott volna a Palesztin allam!?
Ahmet meg 1 dolog: elarulnad nekem tudatlannak hogy melyik orszagbol szakitottak ki a zsidok maguknak Izraelt?? (nem 67-rol beszelek!) mert ugy tudom angol autonomia volt a torok megszallas utan,elotte meg mindig valamely arab orszag fennhatosaga alatt volt,mert soha arra nem voltak kepesek hogy orszagot csinaljanak maguknak. Az meg hogy ki volt itt elobb? nemtom.de az teny hogy az elso szentely helyen all most a Sziklamecset vagy tevedek???