CCharlie

#392024 Hozzászólás

Beginner

CCharlie

Köszönöm a hozzászólást, de lenne néhány szavam, mielõtt lezárom veled – és mindenki mással is – ezen a topikon a kardozást.
Szeretném idézni a “beköszönõ” hozzászólásodat, talán elgondolkozol, ha harmadszor is elolvasod…
“Teljesen össze lett szemetelve az Ázsia fórum ezzel a rengeteg érdektelen thai fórummal”
Majd engem nevelsz egy kicsit…
“sokkal jobban szeretem az udvarias és a szerény hozzáállást.”
Kinél? Másnál?!

A nekem címzett elsõ bekezdésedben általában egyébként igazad van, de most konkrétan meg nem. Ezt már valószínûleg soha nem fogom tudni bebizonyítani neked és senki másnak. Ugyanis pont az eltûnt 12 -es topikban írtam le (a magam kezdõ mivoltát nem csak a nevemben és nem véletlenül hangoztató) hozzászólásokban, hogy mit szólnának ahhoz a nagy öregek, ha… Ha, nem kellene újra azokat az alapkérdéseket századszor megválaszolnotok, ha nem kellene mérgelõdni az off hozzászólásokon, ha mindenki hamarabb, rendszerezetten megtalálná azokat az infókat, amikre kíváncsi, mások lehetõ legminimálisabb idegesítése mellett. Volt egy beíró – a nevére nem mernék már megesküdni, lévén hogy a topik eltûnésével már le sem tudom ellenõrizni , de talán Thom – aki teljesen normális stílusban ( tehát engem nem hülyézve, a szándékomat nem a fórum összerondításának tekintve ) aki annyit fûzött hozzá, hogy vagy életben maradnak, vagy nem. Az én kockázatom. Ennyi. Én ezt tudomásul vettem és ennek ellenére is igyekszem jobbítani, ha lehet.

Mert azt ne feledd el, hogy az lehetséges, hogy Tahiföld ügyben te már nagy mágus vagy, de én nem is Thaiföldi infókkal kapcsolatban újítottam itt. Hanem az információk gyors elérésében, esetleg rendszeroptimalizálásban. Abban meg lehet hogy én vagyok ám a nagyobb mágus…

A szerénységemmel semmi baj. Csak tudod, a szerénység érdekes dolod. Akinek saját magában nincs, az másoknál mégjobban hiányolja…
Arról nem beszélve, hogy ez egy nyílt fórum. Ha én topikokat akarok nyitni, akkor megteszem. Ez ilyen egyszerû.
Te meg nyugodtan mutass nekem eltanulható példát szerénységbõl. Én ugyanis azt vallom, tanulni nem szégyen. Te mit vallasz ez ügyben?