Csaba

#140198 Hozzászólás

Csaba

Hola!
Na mégis van még egy kis idõm,így szétnéztem.
A Terramart igencsak lehúzza mindenki.Persze ,ha viccesen olcsó,akkor az ember tojik a szobára,mert nem ott szándékozik tölteni a napot.Izlések és pofonok.
Azok a szállodák amiket mindenki ajánl,Calellaban(és én is)sorrendben: Hotel Maritim *** , Hotel Santa Mónica **, Hotel Balmes *** (ide tavaly többen is mentek,úgyhogy hátha feljönnek az oldalra és véleményezik), Hotel Neptuno ***, és Hotel Safari **.
Ezek közül a Safari a legolcsóbb,amúgy aparthotel. Majd utána jön a Santa Mónica,az már szálloda és egész jópofi(árához képest),ezt a Neptuno követi ,ami olyan kis romantikus. Utánuk a Balmes jön,ami szerintem helyes,a többihez képest picit modernebb.És végül a Maritim,ami tök profi,sauna meg amit akarsz,és ez bazi nagy is.
Elhelyezkedést nézve,a safari a vonatállomástól és a parttól is viszonylag messze van,bár talán csendesebb is.
A Neptuno tul.képpen mindenhez közel van,és a Balmes is,csak annyi a különbség hogy a Neptuno a parton van,a Balmes egy partközeli utcában,de nem távolság.
A Santa M. és a Maritim arra van ahol a Terramar,tök kzel van a kettõ egymáshoz,annyi hogy a Maritim van kint a partnál,a másik picurit beljebb.Az állomás kb.15perc sétára van. Ez már Calellanak a vége,ha Barcelona felé megyünk. Szóval lehet hogy ott a sziklás részeknél ellennétek.Sajna nemtom biztosra,mert azon a részen soha nem fürödtem,csak mindig mentem a munkaadóm spa-jába,segíteni meg örömködni mikor megnyilt az üzlet…stb. az ott van a parton. A neve Sulis-Wellness,aki arra jár benézhet,mert az egyik tulaj a Judith Boros,magyar.
Most más nem jut eszembe,de ha van konkrét kérdés,majd szólsz!