csak

#169605 Hozzászólás

valaki9
Tag

csak

az lenne a kérdésem: ha v.ki “B” -t kap vízumügyintézésnél akkor az hány évig nem próbálkozhat ujra?kérlek irja le ezt nekem valaki.elõre is köszi