csak egy hozzaszolas

#177278 Hozzászólás

Adrienn11
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

csak egy hozzaszolas

Lehet tudni, hogy mikor lesz adasban a TV Ugyvedje, amelyben ez a tema benne lesz? Melyik csatornanak a musora, interneten meg lehet nezni?

Sajnos a Magyar Postaval mar en is megjartam.

En egy baratnomnek adtam fel Canadabol karacsonyra csomagot januar kozepen( igen januar kozepen karacsonyra hogy kevesebb eselyt adjak a csomag eltunesere). Buborekos boritekban egy markas T-shirt -t es egy karacsonyi lapot. Ertek es tartalom a csomagon feltuntetve. A csomag a mai napig nem erkezett meg. A csomag Magyarorszagra kerult. Baratnom telefonalgatott, mire a postai alkalmazott valasza: arra a csomagra keresztet vethet. Kulonben is minek var maga csomagot Canadabol. Es ennyivel rendeztek is a dolgot.
Itt egy ilyen ugyintezes elkepzelhetetlen. A canadai postanal az illetekes igen is veszi a faradtsagot es vegzi a munkajat. Foglalkozik a panaszommal es amikor bizonyitott, hogy nem itt, hanem a Magyar felnel tunt el a kuldemeny o az, aki elnezest ker tolem, sajnalja a dolgot es intezkedik karterites ugyeben.

Viszont a sogornom gyermekenek hazakuldott markas gyermekruhak megerkeztek 7 nap alatt.
Mindket csomagot ugyanugy adtuk fel. Vajon az szamit, hogy a baratnom aki nem kapta meg a csomagot a VII. keruletben lakik, a sogornom aki megkapta a XII-ben?

Nem regota vagyok Canadaban de az elso dolgok koze tartozott, amin elcsodalkoztam, hogy ha a postas nem talalja otthon a cimzettet leteszi a bejarati ajtaja ele a csomagot barmilyen nagy ertek is legyen benne. Es amikor este a cimzett hazaerkezik a csomag ott van sertetlenul.