csak egy kis megjegyzes a sok okoskodonak

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Most mentem ferjhez USA-ban… csak egy kis megjegyzes a sok okoskodonak

#227790 Hozzászólás

angyallany1
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

csak egy kis megjegyzes a sok okoskodonak

Vegul is senkinek semmi koze ahhoz, hogy miert hazasodtam amerikai parommal. De ha mar annyira kivancsiak vagytok elmeselem mi a helyzet nalunk.
Szerelem elso latasra a ferjem reszerol. En csak egy jo baratnak gondoltam mivel szeptemberben haza akartam menni. Mindig tartotta a szavat, megbizhato, pontos es szavahiheto embernek ismertem meg. Lakohelyetol 40 percre levo szigeten ismerkedtunk meg. 1 honapig mindennap 2x megtette ezt az utat majd miutan megelegelte azt mondta koltozzek hozza es megsporoljuk a sok idot amit utazasra forditottunk.
Turistakent vagyok itt es szeptemberben mielott lejart a feherkartyam hazaakartam menni. O akarta, hogy hazasodjuk ossze mivel nem akar elvesziteni. O ment el az INS-hez megkerdezni mit kell csinalnunk. 1x sem mondtam neki semmit a SSN es a zoldkartyarol. O intez mindent, hogy legyenek papirjaim.
Vagyoni helyzet? tudni akarjatok…?
Mikor megismerkedtunk o nem dolgozott csak 2 hete dolgozik. 4 honapig en tartottam el a penzembol. En fizettem mindent. Van egy nagyon regi lakasa es egy meg regebbi autoja. Nincs semmilye, eletbiztositasa, nyaraloja es fokepp vastag bankszamlaja!!!
Nekem M.O-on van 10 milkos lakasom ami tavayl lett teljesen feujitva, teljes uj berendezessel, vadiuj Peugeot 206-s aauto all a garazsvban es van bankszamlam is ami nem ures. Szoval aggodom amiatt, hogy nehogy o tartson igenyt az en vagyonomra. Ha akar valaki csrelni velem akkor johet es kiprobalhatja … Eljen csak 1-2 napot olyan valakivel akit nem szeret.

Ha erdekbol akartam volna hazasodni akkor nem jovok ilyen messzire mert otthon is lett volna olyan pasi akihez csak vagyona miatt mehettem volna hozza. Azert nem jovok ide az USA-ba.

Sok okostajastol kerdezem, hogy kibirna 2 evet olyanvalakivel akit nem is szeret csak a SSN es a zoldkartya miatt?? Ha meg is van a zoldkartya elvesztem ha elvalok tole. Akkor kerdezem en mi ebben az erdek? Csak magamnak csinalnek problemat. Olyan hulye pedig nem vagyok. Allampolgar pedig nem is akarok lenni.
Nem hallottatok meg olyanrol, hogy valaki szerelembol ment ferjhez?
Egyebkent mindenki azt gondol amit akar es mindenki aki rosszindulatbol irt tehet egy szivesseget es elmehet a francba.

Egyebkent tapasztalatom itt az USA-ban magyarokkal hogyha valaki maskepp gondolkodik es maskepp el mint a tobbi akkor mar ot kinezik. Irigyek a magyarok mindegy, hogy itt vagy otthon elsz. En nem verem a fogamhoz a $ csak azrt hogy minnel tobbet hazatudjak vinni. Nem ehezek es nem nezem ki a masik szajabol a sonkat meg a paradicsomot. Megveszek mindent amire szuksegem van barmi legyen is az es barmennyibe kerul. Egy reggelire siman elkoltok 20$-t. 1x egy magyar lany felvolt haborodva, hogy mit eszek es mennyit koltottem a Publix-ban mert neki 20$ egy hetre eleg. En ha megyek vasarolni 100$ alatt sosem uszom meg. 2 naponta etteremben vacsorazunk. Mindenki ugy el ahogy akar es azt csinal amit akar.

A tobbi magyar csak irigykedik ha a masiknak kicsit is jol megy. Sajat testverem irigy ram amiert itt elek. Szegeny tesom sajnalom mivel nogyogyasz a ferje es nekik igazan van tejbe apritaniuk.

Ha netalan ugy dontok hogy hazaakarok menni akkor felulok a repulore es hazamegyek a csaladi kis hazamba. Mivel otthon mindenem megvan.

Koszi a sok kedves levelet amit a e-mailemre irtatok, valaszoltam is mindenkinek. Annak is koszi a levelet aki mocskolodott mert legalabb ujra rajottem, hogy mennyi sok szemet irigy-magyar el a foldon akiknek az IQ-ja a level tartalmaval megegyezo szintet uti meg.

Szoval mindenki seperjen a haza tajekan es mindenki kaparja maganak a szerencsejet nem pedig arra varva, hogy a sultgalamb beleesik a male szajaba.

Udv: Angyallany