csak féltelek

#254062 Hozzászólás

csak féltelek

benneteket,félek hogy gyomorfekélyetek lesz :-)

amugy ,Zoli,én vagyok talán az egyetlen -ezekszerint- aki “hasraesett boom”-tól, nagyon jófejnek tartom és totál egy az érdeklõdési körünk. mindenkinek meg van a maga stílusa, ahogy neked is- valakinek bejön,valakinek nem

lehet hogy boom beszólásaiból nem látszik meg milyen olvasott , kultúrált,mûvelt emeber. néha én is körömmel vájnám a monitoromat egy-egy hülyegyerek irása miatt, de az élet szép és nem érdemes ezeken annyira izgatnia magát az embernek. spec én nem a Dzsiájdzso és Páfrány irásaira izgulok :-)
de azt én sem veszem jónéven ha valaki elõbb leszidja ,lehülyézi a másikat, aztán heteken át seggét nyalja. igaz vannak olyan speciális esetek,amikor egy idõ után megváltozik valakirõl a véleményünk,de az elveimbõl én sem nagyon adok le. ha azt mondom a tej fehér, az akkor is fehér marad,ha maga Clinton akarja belémbeszélni,hogy fekete – ha érted mire célzok ezzel.

és bevallom kezdek komolyan aggódni Dzsiájdzso miatt, több alternativát vetettem latba, merre is járhat, miért nincs kökzöttünk. néhány:
1. talán kikapcsolták nála a net-et, mert elfelejtette befizetni a számlát
2.esetleg nem volt pénze befizetni a számláját
3.elment nyaralni (ez kevésbé lehetséged,mert az ilyen Dzso-félék a világ utolsó tájáról is jelentkeznek 1. hogy tudjanak dicsekedni merre járnak 2. netfüggõk)
4. a dúsgazdag felesége elzavarta a háztól,mert állandóan a net-en lógott és nem volt képes az elit társasági életük szines foltja lenni
5. esetleg utolsó hozzászolásaink miatt inkfartust kapott,mihelyt meglátta,hogy egy valamiben nem volt igaza (ezért viszont sajnálnám) és ha vért kellene adnom neki vagy esetleg donort- vállalnám,mert ÉN BÜSZKE MAGYAR, megtenném egy HONFITÁRSAMnak. Ha egy tûvel megfertõzték AIDS-sel,még akkor is juttatnék neki segélyt,merthát mi magyarok ilyenek vagyunk.