csaloka

#187778 Hozzászólás

Hoo

csaloka

Elso latasra tenyleg “gazdag”-nak latszik az orszag, fokent, ha Bp jobb keruleteiben, a Belvarosban mozogsz. De neznel korul egy kulvarosi buszjaraton, milyen nyomorult, lecsuszott alakokkal van tele, hogy a hajlektalanokat ne is emlitsem. Ajanlott ido reggel 5-6 es este 5-9-ig. A melosok ilyenkor es ilyen helyeken lathatok.
A nagy aruhazakban tenyleg vasarolnak, de csak azokat latod, akik odamennek vasarolni, azokat nem, akik azert nem jarnak oda, mert se kocsijuk /hogy odajussanak/, se penzuk. Ugyanigy a mobillal, /ami ott aranylag olcso/, ezek nagyresze amugy “ceges” mobil, mint a jobb kocsik nagyobb resze a varosban szinten ceges. A Plazakban pedig tobb a nezelodo, mint a vasarlo.
Meg valami, eszrevettetek, hogy mi magyarok szeretunk tobbet mutatni, mint amink van. Csillogni az egyetlen meno cuccunkban, feltunoen hasznalni a mobilt, autot. Sminkkel, ekszerrel, belott hajjal menni Bevasarlokozpontba, stb? Ez azert az amerikaiakra nem jellemzo…melegito, 0 smink, elgyotort kis ridikul…, aztan meg beszall a vadiuj Lexusba.