Csocsoszán

#113142 Hozzászólás

KikiGirl

Csocsoszán

Bocsánat a “szagos” jelzõért, de nekem már ez marad!:) Szóval hívtam ma a szállást, úgy tûnt, a telefonszám jó, de nem vették fel.

Jánosnak írom, Teljesen igazad van! Neos Marmaras-on (Görögo.) nyaraltunk 2 évvel ezelõtt, és egy kisebb hegyet kellett megmásznunk hazafelé, hogy eljussunk a szállásunkra! És tényleg nagyon untam! De az a baj a szozopoli partmenti szállásokkal, hogy lényegesen drágábbak, vagy kevésbbé komfortosak, mint a beljebb/fentebb lévõek. Tabanov Hotel-re nem emlékszel véletlenül? (fent a dombon)
Jaj, még egy dolog. Anno a szocializmus éveiben voltam Szozopolban (39 ifi társaságában, szerteszórtak minket Szozopolban, én egy társammal közvetlenül a Harmani Beach mellett lévõ házban (a szozopolról délre kivezetõ irányban) kaptam szállást. Úgymond elõnyös helyzetben lettem volna, de ha jól emlékszem, majd megütött a guta, mert minket kivéve, a többiek szálláshelyérõl, a dombon lévõ házakból lehetett a tengert látni, tõlünk viszont NEM, mert ha jól emlékszem, egy szinten volt a parttal + a bazársor eltakarta.