detty-nek

#210662 Hozzászólás

zs

detty-nek

Szia detty,
en is voltam kint egy evet es en is hasonlo gondolatok kozott vergodtem kb 9 honapig az egy evbol. vegul haza jottem. nem akartam tovab babysittelni. egyszeruen keves volt, viszont mas kilatasom nem volt. a csaladdal nem votl tul jo a kapcsolatom ezer tnem nagyaon szamithattam rajuk, hgoy esetleg referenciat adhattak volna. vagy csak nem biztam magamban igazan. meg a barataim is hazajottek nagyreszt es az mar nem ugyanaz a fun.
akik kint maradtak azt csinaltak, hogy kertek, hogy hosszabitsak meg a vizumuka tmeg fel evvel. ezt altalaban meg is adjak es amig nem jon valasz (kb 3 honap) addig teljesen legalisnak szamitasz. kozben talalsz egy masik csaladot, aki fizeti a tanulmanyaidat. vagy osszebutorozol vkivel es elmesz live-out nanny-nek, akik joval tobbet keresnek es ugy oldod meg a dolgot. igaz, hogy tobbet fogsz keresni, de: lakbert kell fizetni, kocsiba benzint kell fizetni, mert hat ott nem megy semmi kocsi nelkul. es a sulidat is neked kell kigazdalkodnod. viszont: nem kell egy csaladba teljesen beilleszkedned, meg ilyenek. a magad ura le7sz.
a diak vizumot latom en jo megoldanak, viszont azert haza kell repulni. errol a dologrol most olvastam itt vmelyik topicban, mar nem tudom melyik alatt. sok hasznos infot olvashatsz!!!
remelem, segitettem vmit.
usa melyik reszen vagy?
zs