Dianak

#389367 Hozzászólás

Ancsi

Dianak

Most latom a helyesirasi hibaimat a legutobbi uzenetemben….
Azota tobb jemenit is megkerdeztem a bombayi arakrol (nekem csak jemeni ismeroseim vannak itt) ilyen szornyuseges szamokat mondtak mint 16 000-25000 ruppia/ho. Persze itt indiaban a lakast is dragabban adjak a kulfoldieknek mint az indiaiaknak nem csak az egyebeket. Szerintem ki lehet fogni bombayban egy-egy lakast butorral, de altalban butor nelkul adjak. En a Bombay kozeli varosok kozul csak Punet ismerem. A tanulasi lehetosegek ott is jok.
En meg kozben nem biztos, hogy tovabb tanulok jovore mysoreban, mert problema lehet, hogy nincs az eretsegi bizogyitvanyomban a kozepiskolai jegyeim evi atlaga, es nincs a hiteles forditason a budapesti indiai nagykovetseg pecsetje. Igy nam biztos, hogy honositjak. Ez par nap mulva kiderul.
Mi itt goaban egy kb. 55-60 negyzetmeteres lakast havi 3500 ruppiaert berelunk, butorral, a rezsit a tulaj fizetie (ami egyebkent itt sem jellemzo) csak egy baj van eleg nincs vizunk, mostmar sokszor fel napig is viz nelkul vagyunk. Goa hosszu tavon egyebkent eleg uncsi, es a tobbi indiai varoshoz viszonyitva draga is. Drudawadiban lakunk Panjimba bemenni motorral ot perc.
A ferjem miatt jottem ide, itt volt az eskuvo, harom nappal az erkezesem utan saria (muszlim torvenykezes) szerint. Aprilis 21 en haza utazunk, hat par nap mulva kiderul, hogy vissza jovunk vagy sem.