Dícséretes

#237628 Hozzászólás

ittatavasz
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Dícséretes

hogy már volt kb. 15 hozzászólás, és még nem a résztvevõk anyzásában fullad ki az egész. Ma ez (sajnos) már szinvonal! Hajrá Magyarok!
Én is félek Orbán Viktortól! Miért?
Mert a 4 év alatt õ hozott demokráciát leépítõ intékedéseket:
pl: 2 éves költségvetés, háromhetenkéni országgyûlés, írásos jegyzõkönyv hiánya a kormánygyûlésen, stb.
Mert egyetlen egyszer nem kelt ki a neonáci, faji eszméket hirdetõ, irredenta személyek, papok, csürhék, félkatonai szervezetek ellen.
Mert Berlusconit és Jörg Haidert nevezte barátjának.
Mert hazudott: azt igérte ’98-ban, hogy nerm áll össze Torgyánnal. Összeállt?
Mert azt mondta, hogy õ még nem hazudott!
Mert nem hiszem el, hogy vallásos, és fogalma sincs a vallásról, neki mindegy, hogy valami református, vagy katolikus (a vallás ceremoniák lebonyolítása terén), lényeg, hogy dörgölözhessen.
Mert senkivel nem beszélte meg elõzetsen, senkit nem kérdezett meg 94 és 98 között, hogy a liberális oldalról átmegy a konzervatív kersztényre! Tud valaki olyan programról, ahol ezeket a változtatásokat meghirdette? Egyeseket kirúgot kikényszeritett a pártból, a többiek gazsulálnak. Ne felejtsük, a FIDESZ Deutscostól, Orbánostól, Fodorostl, Hegedûstõl, stb egy (radikálisan) liberális párt volt. Ma egész mást beszélnek a FIDESZ-esek.
Hol a garancia, hogy ha hatalomra jutnak, nem fordulnak megint bármilyen nekik tetszõ irányba???
Szeretném tudni, hogy oldja meg OV a romakérdést, hogy teremt ma (világ)piacot, munkahelyet, hogy segit a hiteltörlesztõknek, a határon túliaknak, a sportnak, az egészségügynek, a mezõgazdaságnak, a rendõrségnek, kirugja-e a külföldi multi cégeket (ahogy néha igéri), és mi lesz Mo-val nélkülük?
Hogy oldja meg az olaj és gáz kérdést, amig kiépül a NABUCCO (addig még legalább 4 ték tellik el), nem fél-e Putyitól, ha ilyen arrogáns egérke az orosz medvével szemben. Hogyan mentené meg a magyar MALÉV-et? Kinek adná el az almát?
Ne legyen kétségünk, a FIDESZ 8 milliárdos tartozását is mi folgjuk kifizetni az adóforintjainkból.
És amig mindenkinek joga hülyének lenni (a FIDESZ székház lenyúlása az MDF-fel, Josip Tót, és egyéb eltünt külföldiek eltünt FIDESZ vállalkozásokkal, Ezüsthajó kft, a Nemzeti Szinház átmanipulálása), addig ne bizzunk abban se, hogy a korrupciót pont a FIDESz szüntetné meg.
Egy rossz, tehetségtelen unalmas demorácia is jobb, mint egy akármilyen diktatúra!
Nekem.