DINI-nek

#207622 Hozzászólás

Koala

DINI-nek

Szia DINI!

Vegleg szeretnetek maradn?! Ma mar nem olyan egyszeru! Johetsz nyelvet tanulni ami nem kis penz, es ha egy ‘gyors talpalo’ magan suliba mentek, azt hivatalos helyen (emigracios iroda) el sem fogja fogadni. Ami hivatalosan elfogadott papir az a TAFE vagy valamelyik ‘hivatalosan elfogadott’ egyetem. Csak nyelv nem eleg! Kell szakma is. Az egyik elottem szolo fel sorolt egy parat. A legkeresetteb itt a ‘nover’. Tapasztalatbol tudom. Ha minden papir jo + nyelv vizsga, 6 heten belul meg van a letelepedes es meg szponzor sem kell. Allas ‘latatlanban’ is garantalt. Sok sikert!!
ui: Jja meg egy dolog! az emigracios iroda szigoruan ellenorzi, hogy hany orat tanultok valojaban a befizetett iskolaba. Ha nem mentek a suliba, haza toloncolnak!