dolgok

#423104 Hozzászólás

Purci

dolgok

Nekem egy kicsit szerencsétlen a helyzetem, mert nekem is megvan/megvolt a kis társaságunk akikkel trekkingelünk/trekkingeltünk aztán ez a társaság mostanra szétfele megy mert mindenki elment más-más irányba. Én részemrõl anyagi okok miatt nem tudtam menni sziklára, más meg igen (meg tudta venni a felszerelést) és így átvette a “helyemet”. Meg más a mászóstílusunk is!
Az idei nyaralást is egy négyezresre “tervezzük” de valahogy egy pár ember titkolózik ilyen téren… nem tom mér?! Már rákérdeztem hova akarnak menni de semmi válasz… mindenki csak vár hogy majd a másik mond valamit… így meg elég nehéz mászni meg maximálisan bízni valakikben.
Kezd ezzel tele lenni a …. és kezdek keresni egy másik táraságot no meg mászópartnereket is. Szal gondoltam itt lehetne valami keresnivalóm. Az eddigi legvadabb dolog amit mûveltem az amikor felmentünk Glocknerre az utcsó menedékházból délután és nem volt az az igazán mászós idõ… szal ott felvillant a besz.rásjelzõ, mert sikerült belemásznunk egy viharba, ami miatt a Kleinglockner volt csak meg… de ott még elég kezdõk voltunk.
Most sem vagyok annyira gyakorlott de már jobban átgondolok dolgokat.
Szal itt most várom az igéket, meg mást is…
Ja hamár ott tartunk… Pesti vagyok… de félig vidéki…
thawee@vipmail.hu