Dominika

#223170 Hozzászólás

Dominika

Sziasztok!!

Tud valaki segíteni?

Ginohoz lenne egy pár kérdésem illetve Dominika érdekelne.
Ne haragudj, hogy ilyesmivel zavarlak gondolom, hogy sokan bombáznak ilyen levelekkel. Én még soha nem írtam semmilyen fórumba de most nagyon kétségbe vagyok esve. A segítségedet szeretnénk kérni illetve szívesen vennénk a tanácsaidat.
A férjemmel sokat gondolkodtunk azon, hogy kiköltözzünk-e külföldre ez nagyon nehéz lépés mert van két lányunk és a német nyelvvel elboldogulunk de az angolt azt tanulni kell. Ez a lépésünket nagyon sok minden befolyásolta itthon ( besokaltunk). Van egy kis pénzünk szeretnénk egy házat venni és kiadni. Olvastam olyat ami megfelel (több lakhely egy telken) de így neten keresztül nehéz. Ezzel kapcsolatba lenne pár kérdésem:
Hogyan tud egy külföldi ingatlant venni és milyen adókkal jár kint egy ház vásárlása? Fenntartása? Betelepüléssel kapcsolatban is jó lenne egy kis információ. Milyen a megélhetés? Lehet-e hinni a hirdetõknek pl: a házak képeirõl a neten (tehát azt találjuk-e ott amit a képen láttunk és olvastunk)? Lényeg az állás lehetõség! Orvosi ellátás?
Nagyon örülnénk és megköszönnénk ha lenne valami ötleted vagy tanácsod esetleg segítséget tudsz nyújtani nekünk ebben ( vagy valaki a fórumból).
Várjuk válasz leveled vagy leveleiteket erre a címre: tia1999@vipmail.hu
Minden jót kívánunk!! Marlok család!