drl

#163357 Hozzászólás

ANNYNAK!!

drl

Kedves Anny!!

Ha kijutsz Amerikaba, NE kovesd el azt a hibat,hogy magyarokkal osszeallsz, keruld el oket jo messzire!!!
Kb ugyanaz folyik ott a magyarok kozott, mint az fentebb olvashato Mr.Hajdu es Kata kozott…
Csak marjak egymast,irigykednek, allando tema koztuk a vizum, tart.eng., es hogy ki mennyit keres. A masikat kihasznaljak, es alavagnak. Tapasztaltam szemelyesen, es hallottam mar mashonnan is. Meg szerencse, hogy nekem olyan rokonaim vannak kint,akikre szamithattam,de csak azert, mert keresztenyek,igy mindenben tamogattak es szeretettel fogadtak be.
Persze vannak kivetelek, eleg ritkak, de lehetnek.
Ha ram hallgatsz, es minden aron magyarokat akarsz, legyen 1 db olyan baratod/nod, akire 100%-osan szamithatsz, a “kis magyar kozossegeket” pedig felejtsd el!!!
Kulonben majd latni fogod,mennyire igaz,amit “gondold meg” irt, kinn a munka nem azt jelenti, mint itthon. Egy illegal kinnlevonek 1000x annyira meg kell kuzdenie minden egyes centert.
Ami a vizumot illeti: en is erettsegi utan kertem, utazasi irodan keresztul, es csak annyi papirt csatoltam hozza, ami igazolta, hogy mar felvettek fosulira.
Ha megvan a vizum,ird meg,mik a terveid, ha akarod, magadom az e-mail-cimem, en ugyan most itthon vagyok, de keszulok ki megint, es tavalyi storymbol talan okulhatnal.
Addig is jo legyel!