dupla hoppá :))

#339496 Hozzászólás

Ernshaw
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

dupla hoppá :))

Akkor folytatnám a sort : 2006.Február 28:
“egy hotelban dolgozom amig a papirjaim meglesznek”
Elõtte 4 nappal nem kellettek papirok a melóhoz:
2006.február 24:
“Erre allat sok melo van es mindenfele jogsit elfogadnak,,,es tenyleg kamu nelkul mondom referencia se nagyon kell(attol fugg ,hogy adod elo magad:)es a magyar jogsi jo akar melozni is”

Barátom, az angliai munkavállaláshoz, fõleg ha sofõr akarsz lenni akkor nélkülözhetetlen:
– VEZETÉSI GYAKORLAT vagy HIVATALOS DOKUMENTUM EGY AUTÓSISKOLÁTÓL, HOGY EGY 4 ÓRÁS TESZTVEZETÉST ELVÉGEZTÉL.
– ANGOL JOGOSITVÁNY
– NI CARD
– BANKSZÁMLA
– LEGALÁBB KETTÕ REFERENCIA AMI LEELLENÕRIZHETÕ.
Neked friss teherautós és kamionos jogsid van. Valószinûleg ezzel nagyképûsködtél különféle ügynökségeknél ahonnan azzal küldtek el, hogy gyere vissza ha van rutinod. Te rutinszerzés helyett inkább idejöttél hazudozni és másokat biztatsz arra, hogy induljanak el a bizonytalanba kockáztatni a kis pénzüket.
– Egyetlen referenciát sem tudtál felmutatni, ami itt KÖTELEZÕ – a te kedvedért nem fog megváltozni a rendszer.
– Nincs angol jogsid.
– A bankszámlával kapcsolatban se etesd itt a népet, mert mint már elõttem is leirták megnézi bárki egy angol bank weboldalát és ott van feketén-fehéren, hogy hivatalos lakcimigazolás kell a bankszámla nyitáshoz,ami lehet:
– angol jogositvány
– KETTÕ db SAJÁT NÉVRE SZÓLÓ ANGOL közüzemi számla
– Másik bank NÉVRE SZÓLÓ bankszámlakivonata
– Olyan lakásbérleti szerzõdés amit ÜGYVÉD hitelesitett
– Minisztériumtól kapott hivatalos fejléces levél.
Te ebbõl egyet sem tudsz bemutatni, mert csak kószálsz az utcán és munkát keresel amig van pénzed.
Ezeket nem a kisújjamból szívtam,hanem megnézed a bankok oldalait és ott lesz. Nem tesznek kivételt veled mert te vagy a zsoltika a fórumról. Azt is irta ide valaki, hogy a magyar követség honlapján is megvannak ezek az infók. Vagy azok is hülyék, csak te vagy a fõokos? Elüldöztél a viselkedéseddel innen olyanokat,akik VALÓBAN tudtak munkát adni, VALÓBAN el tudták intézni a hivatalos papirokat INGYEN. Ehelyett most a te hülyeségeidet kell olvasni, napról napra más és más mesét adsz elõ ahelyett, hogy normális,tapasztalt emberek konkrét és HIVATALOS ajánlatait olvasgatnánk.
Barátom, te profi anglia szakértõ! Angliában 80%az esély, hogy egy ügynökségnek fogsz dolgozni. Velük állsz szerzõdésben, tõlük kapod a fizetésed csak a munkavégzés helye X.telephely és a munkáltatói jogkörgyakorló Y.cég. Ez itt mindig is igy volt és igy is marad, emiatt minimális a feketemunka. Ha neked nem tetszik akkor is ez marad itt a rendszer és nem fogják a kedvedért ezt megváltoztatni hiába is képzeled.