egy kis érdekesség bemásolva

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Madrid: ez meddig mehet el még? egy kis érdekesség bemásolva

#264264 Hozzászólás

nazco

egy kis érdekesség bemásolva

”Úgy tunik, hogy teljesen más történt 2001 szeptember 11-én!!!

Free Copyright eredeti angolból fordítva 2002 január -kiegészítve 2002 decemberében.

Megjegyzés: A következo cikk nem szolgál sem jobb- sem baloldali ideológiát, semmilyen szektát, semmilyen vallási csoportot, és semmilyen
politikai irányzatot, és ezek közül egyiknek sem szándékozik reklámot csinálni. Az említett weboldalak különbözo indíttatásúak, s mivel az eredeti szöveg angol, az oldalak is angol nyelvuek. Az oldalak csak mint az információk forrásai vannak megadva.

A 2001 szeptember 11-i merényletek háttere, és az aktuális USA politika.

A történelem ismétli önmagát. Ugyan ki emélkszik még az Öbölháború elozményeire, ami 1991 január 17-én, a (Desert Storm) Sivatagi Vihar hadmuvelettel vette kezdetét? Az Egyesült Államok által szállított biológiai és vegyi fegyverekkel vívott Saddam Husszein 1980-1988 között brutális háborút, akkori fo ellensége, Irán ellen. 1988 május 16-án Husszein bombáztatja Irak északi részét ideggázzal; csak a saját lakosságából 5000 a halottak száma ezen a napon. Az USA, aki akkoriban olyan embereket támogatott, mint Milosevics és Bin Laden, nem tiltakozik a bombázások miatt. Saddam továbbra is az USA kegyeit élvezi. Ez a helyzet akkor változott, amikor 1990 augusztusának elején az iraki invázió megkezdodött Kuvait ellen. Hirtelen Szaddam Husszein lett a gonosz maga, az aktuális amerikai politikai nyelvezetben. Bush (senior) elnök azonnali katonai intervenciót követelt Kuvaitban és Irakban. 1990 szeptember 11-én Bush (sen.) beszédet tart, melyben eloször beszél a nyilvánosság elott az Új világrendrol (new world order). Amikor 1990 októberében egy 15 éves kuvaiti kislányt az amerikai kongresszus emberjogi bizottságán meghallgatnak, az amerikai lakosság háborús kedve egy csapásra fellángol. A kislány, akit csak “Nayirah”-ként neveznek, arról tudósít, hogy egy kuvaiti kórházban, ahol önkéntes szolgálatot teljesített, tanúként látta, ahogy iraki katonák kuvaiti csecsemoket kiszedtek az inkubátorokból és a földre dobták oket. Bush (sen.) elnök gyakran ismételte ezt a történetet, kiemelve, hogy 312 gyerek esett így áldozatául az iraki brutalitásnak. Még az Amnesty International szervezet is megemlítette ezt az esetet az 1990. december 19-i jelentésében.

Röviddel késobb ismertté vált, hogy “valakik” engedélyezték a kislánynak hamis néven valótlanságok kijelentését a kongresszus elott. “Nayirah”- ról kiderült, hogy a kuvaiti nagykövet lánya. Így 1991 áprilisában még az Amnesty International is visszavonta korábbi jelentését az inkubátor-horrortörténetrol. Ez egy azóta már történelmileg is bizonyított hazugsága az USA-hatalomnak (vagy azoknak, akik mögötte állnak), hogy egy számára fontos háborúhoz hozzájusson a CNN támogatásával. Ez az oka annak, hogy szinte SENKI nem tudja, mekkora mészárlást
végeztek az amerikai erok Irakban: 250.000-en haltak meg a támadások alatt, melybol minimum 150.000 a civil, gyerekek, nok. Fegyvertelen, menekülo emberek lettek tömegesen lemészárolva a levegobol. A korábbi US védelmi miniszter, Ramsey Clark 1993-ban megjelent Sivatagi vihar c. könyvében ezt írja: “Az népirtás volt…. Irak megtámadása gyakorlatilag kezdettol fogva nem volt más, mit egy háborús buntett, ami több ezer különálló buntettbol állt össze.” Clark 19 pontból álló vádiratot nyújtott be Bush (sen.) elnök ellen háborús buntett címén, de a vádpontokat elejtették, és a médiában is elhallgatták az ügyet. Aki ilyesmire képes, az mindenre képes! Az öbölháború foszereploi a jelenlegi amerikai elnök apja, valamint az akkori védelmi miniszter, Richard Cheney voltak, aki jelenleg az USA ALELNÖKE!!! Nos úgy tunik, a világbéke ígéretét álszent ürügyként használják a háború céljára, a világgazdaság manipulációját, az állampolgárok ellenorzését pedig a kritikus vélemények elnyomására. Az alábbi cikk azt a célt szolgálja, hogy lehetoség szerint minél több embernek módja legyen arra, hogy átlássa azokat az eseményeket, melyek hamarosan a következo hónapokban, években mindannyiunkkal történni fognak.

1. Terroristák, akik névtelenek akarnak maradni, de jó széles nyomokat hagynak.

Egy terrortámadásnál, a mindenkori elköveto terrorszervezet mindig jelentkezik, és kinyilvánítja követeléseit, ill. propagálják elképzeléseiket (lásd RAF, ETA, gerillák, stb). Csak a titkosszolgálatok nem tesznek ilyet, ha gyilkosságot vagy terrorakciót követnek el, illetve esetenként magányos elkövetoket prezentálnak tettesként. A 2001 szeptember 11-i merényletek után SENKI nem jelentkezett. A tettesek nyilvánvalóan ismeretlenek akartak maradni. Mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót, melyben a Korán egy példánya volt, valamint egy arab nyelvu repülési útmutató otthagytak a bostoni repülotér elott, holott tisztában voltak azzal, hogy soha többet nem térnek oda vissza. Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni.

2. Gyanúsan gyors háborús kedv.

Már a támadások utáni elso órában kijelenti Bush (jun.) elnök, hogy a támadást iszlám terroristák követték el. Nemcsak az elkövetoket, hanem az oket esetleg bújtató országokat is háborúval fenyegeti. Még a legcsekélyebb bizonyíték sem áll senki rendelkezésére az elkövetoket illetoen, Bush (jun.) ennek ellenére kissé túl gyorsan tesz világpolitikai méretu kijelentéseket.

3. Kétségbevonható bizonyítékok (1.)

A bizonyítékok gyorsan jöttek, mintegy hívásra: Állítólag Bostonban megtalálták a terroristák autóját. Majd megtudhattuk, hogy 2 táskát nem csekkoltak be, s ez a 2 táska véletlenül a terroristáké, melyeknek tartalma: Korán, arab nyelvu repüléshez való útmutató, egy búcsúlevél útmutatóval a terrorista társaknak. Ez enyhén szólva eléggé valószerutlen. Egy fanatikus iszlám terrorista soha nem adná fel poggyászként a Koránját, maximum kézitáskában magával vinné a fedélzetre. Profi pilótáknak nincs szükségük Boeing használati utasításra az utolsó pillanatban, és profi terroristáknak nincs szükségük klisé-szeru utasításokra, mint ahogy az az állítólagos búcsúlevélben áll: “Ellenorizzétek fegyvereiteket, késeiteket….. mosollyal az arcotokon halljatok meg.”

4. Kétségbevonható bizonyítékok (2.)

Szeptember 13.-án a médiából megtudhattuk, hogy a WTC romhalmazában találtak egy útlevelet, ami az egyik terroristáé volt. A felrobbanó repülogépek állítólag még az acélt is megolvasztották. Képes egy útlevél, ami papírból van arra, hogy egy ilyen infernóból kirepüljön anélkül, hogy kigyulladna? Mekkora annak a valószínusége, hogy pont az egyik elköveto útlevele repül így ki a gépbol sértetlenül?

5. A filmfelvételek.

A CNN-nek voltak saját irodái a WTC-ben, ezt a CNN többször megerosítette non-stop híradásai közben. A CNN azonban soha nem jelentette, hogy haltak volna meg a munkatársaik közül a WTC porig rombolt épületeiben. A CNN és vezetoje, Walter Issacson olyan gyorsan ott volt az esemény helyszínén, hogy a második becsapódást már éloben közvetítette. Késobb bemutattak egy felvételt az elso becsapódásról, melyet véletlenül egy amator készített. Állítólag hallotta a közeledo gép hangját, és elkezdett filmezni. A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, rá se keres, csak az épületre van állítva, ahol SEMMI nem történik, majd pont ott, azon a ponton csapódik be az elso gép, ahova néz a kamera. Melyik amator lenne képes egy repülo hangjára így reagálni, majd találó elorelátással a megfelelo toronyra irányítani a kamerát?

6. Bush elnök 9 óra elott látta az elso gép becsapódását.

A Fehér Ház hivatalos weboldalán 2 interjú található Bush elnökkel, melyekben arról kérdezik, hogy hogyan érezte magát, amikor a merényletekrol hallott. 2001 december 4-én, válaszként Bush a következot mondta: ?I was sitting outside the classroom waiting to go in, and I saw an airplane hit the tower — the TV was obviously on. And I used to fly myself, and I said, well, there?s one terrible pilot. I said, it must have been a horrible accident.? http://www.whitehouse.gov/news/releases/2001/12/20011204-17.html Ugyanezt nyilatkozta az ot kérdezoknek 2002 január 5.-én: http://www.whitehouse.gov/news/releases/2002/01/20020105-3.html

Képzeljük csak el: Az Egyesült Államoknak, mint világhatalomnak az elnöke azt látja, hogy az USA és a világgazdaság egyik fo szimbólumába belerepül egy utasszállító gép, de o nagy nyugodtan, napirendje szerint bemegy egy osztályterembe és elmagyaráztat magának egy praktikus
olvasással kapcsolatos tanulási módszert. Úgy gondolja, hogy ez a baleset egy “borzasztó rossz pilóta” hibájából adódik. Eloször is, köztudottan a New York feletti égen repülési tilalom van érvényben, másodszor pedig soha nem tenne ilyet egy utasszállító gép pilótája. Már az elnöknek ez a személyes magyarázata is kissé valószerutlen. A két becsapódás között 18 perc telt el. Bush várt egy kicsit, majd fogadták az iskolában, ahol gyerekekkel is találkozott, és a magyarázatokat is végighallgatta. Mennyi ideig tarthatott ez? Bizonyára 10-15 percig, a szigorú, zsúfolt, és gyors napi programját feltételezve. Ez azt jelenti, hogy amit Bush a képernyon látott, az maximum 3-8 perccel az elso becsapódás után lett leadva. Csakhogy ebben az idopontban még egy TV állomás sem sugározta az elso becsapódás képeit. Mit láthatott Bush elnök? A http://www.apfn.org webcímen a következo kommentárt olvashatjuk ezzel kapcsolatban: “Ha abból indulunk ki, hogy egy titkosszolgálat hagyta jóvá a merényletek elkövetését, legvalószínubb a CIA, akkor az is valószínu, hogy akik a szálakat a háttérben irányítják, akarták, hogy Bush, a “bunössé tevo” elozetes töblettudással rendelkezzen. Egy CIA általi élo közvetítést látott volna limuzinja speciális készülékén?” Ne felejtsük el, hogy apja, Bush (sen.) korábban a CIA fonöke volt. Bush elnök tehát bemegy az osztályterembe, majd egy kis ido után, jön delegációjának vezetoje, Andrew Card, aki közli vele, hogy egy második gép is belerepült a másik WTC toronyba. Bush meglepoen nyugodt marad, még egy gyerekcsoportot is meghallgat, akik állattörténeteket olvasnak fel neki, ám egy fél órával késobb nyilvánosan már bosszúról és háborúról beszél.

7. Egy összehangolt akció, melyet lehetetlen külföldrol koordinálni.

1 órán belül 4 nagyhatótávolságú utasszállítógép eltérítése olyan magasszintu komplex szervezést igényel, amit semmilyen terrorcsoport nem képes külföldrol létrehozni. Minden biztonsági rendszert ki kellett játszani, s mindazt úgy, hogy semelyik ország titkosszolgálata ne szerezzen róla tudomást; s ez gyakorlatilag ma már képtelenség, azaz lehetetlen ( muholdas megfigyelés, telefon-internetkommunikáció megfigyelése), foleg, ha a szervezést egy arab országból, vagy Afganisztánból irányították volna.

8. Szokatlanul üres repülogépek.

Járat AA 077:289 Hely, 64 utas (a gép 3/4-e üres)
Járat AA 011:351 Hely, 92 utas (a gép majdnem 3/4-e üres)
Járat UA 175:351 Hely, 65 utas (a gép 4/5-e üres)
Járat UA 093:289 Hely, 45 utas (a gép 4/5-e üres)

Az American Airlines (AA) és a United Airlines(UA) mindig ilyen kevés utassal repül? Mert akkor rég tönkrementek volna. Éppen ezért, ha egy társaság gépén kevesebb, mint a helyek 50% van eladva, a légitársaságok általában lemondják az utat, illetve más járataikkal kombinálják, mert egy légitársaság sem engedheti meg magának félig teli gépek üzemeltetését. Foleg ebben az esetben, mert az utak különösen hosszúak voltak (Keleti parttól Kaliforniáig), s ilyen utaknál a nem gazdaságos utasszám igen magas veszteséget jelent. Egyébként pedig normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80%-ig üres. Aznap azonban 4 gép szállt fel egyszerre, ilyen kevés utassal! (www.eirna.com) A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal (45.000 l kerozin), ám relatív kevés utassal, de nem emberségbol, hanem azért, hogy a 289, vagy 351 utas nehogy lefegyverezze az elkövetoket. Ez valós veszély volt, és ez be is következett, a 4/5-ig üres UA 093-as járaton, ahol az utasok védekeztek, s ezáltal a gép ido elott le is zuhant. Melyik terrorszervezet képes elérni, hogy telitankolt repülok, hosszútávú járatként, kevés utassal induljanak, annak ellenére, hogy ez a légitársaságnak magas anyagi veszteséggel jár?

9. Körözött terroristák nevei az utaslistán.

Pár nappal a támadások után, nyilvánosságra hozták az utaslisták alapján azoknak a neveit, akiket terroristaként azonosítottak, köztük az FBI által is keresett terroristák neveit, mint Atta, Alomari, stb. Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a SAJÁT NEVÉRE foglalt jegyet a járatokra!!? Többet közülük köröztek! És senki nem vett észre semmit…

10. Mindkét torony váratlan összeomlása.

A két torony összeomlását hivatalosan azzal magyarázzák, hogy azok az emeletek, melyekbe a gépek becsapódtak, rázuhantak az alattuk lévo emeletekre, és ezek tömege okozta a torony összedolését. Ez a magyarázat nem indokolja, hogy miért zuhant össze az alapokig mindkét épület. Erre azt mondják, hogy a felrobbanó kerozintankok megolvasztották az emeleteket tartó acélhornyokat. Ez az acélszerkezet 1300°C-tól olvad meg. Szénhidrogének, mint a kerozin, égés közben maximum 800°C –t érnek el, ezt is optimális égéskörülmények között, azonban egy acél és azbeszt közeg, nem nevezheto optimális közegnek. A tuzoltóság szakemberei, akik szakértonek mondhatók, csak azért mentek föl a tornyokba, mert meg voltak arról gyozodve, hogy nincsenek közvetlen veszélyben. Azóta bebizonyosodott, hogy az elso tuzoltócsapatok Orio Palmer és Ronald Bucca vezetésével a 78. emeletig, azaz a becsapódás helyszínéig eljutottak. Egyikojük sem tudósított 1300°C forróságú tuzrol és olvadó acéltartókról, és még statikailag instabil elemekrol sem, amit az is bizonyít, hogy erosítést kértek. Pár perccel késobb a torony leomlott! (Csak most, hónapokkal késobb szabadott az o családtagjaiknak azoknak a rádióbeszélgetéseknek a felvételeit meghallgatniuk, melyek akkor elhangzottak, igaz azzal a kitétellel, hogy soha senkinek nem beszélnek a hallottakról!) Ezt vizsgálja jelenleg az amerikai szerzo, Eric Hufschmid könyvében, melynek címe: Ido fájdalmas kérdésekhez (Time for Painful Questions).

11. A tanuk robbanásokról beszélnek.

Több túlélo, akik ki tudtak menekülni az épületekbol, egymástól függetlenül, élo TV interjúkban számoltak be robbanásokról. Pl. Steve Evans is, aki a BBC-nek így nyilatkozott: “Történt egy robbanás. Nem gondoltam, hogy ez egy robbanás volt, de a torony teljes alapzata megremegett! És akkor, amikor már mi kint voltunk, bekövetkezett a második robbanás, majd azt követte egy egész sorozat robbanás…..Döbbenetes, hogy ez a robbanás, a robbanások sorozata ilyen pusztítást végzett.” Egy szinesboru üzletember, aki teljesen porosan rohant ki a WTC-bol, a következoket mondta a Dán DR-TV1 nek: “A nyolcadik emeleten egy hatalmas robbanás letaszított a lábamról.” A német Sat1 csatorna szintén éloben mutatott embereket, akik a tornyokból menekültek kifelé. Egyiküket, Tom Canabant azonban még interjú közben, meno kamera elott állított meg két FBI ügynök, majd elvezették. Azonban több tuzoltó is hallotta a robanásokat. Louie Cacchiolo, szintén tuzoltó, a következoket nyilatkozta a People magazinnak: “Az embereimet felvittem lifttel a 24. emeletre, hogy evakuáljuk az ott lévo irodai dolgozókat. Amikor utoljára jöttünk lefelé, egy bomba robbant.” Valóban mindkét torony precízen zuhant önmagára, csak port és romokat hagyva maga után. Robbantási szakértok szerint magasfokú precizitás kellett volna ahhoz, hogy a tornyok ilyen szabályosan omoljanak össze. Egy igen tekintélyes robbantási szakérto rögtön, a romok helyzetét látva azt a feltevését hangsúlyozta, hogy az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ez a szakérto, Van Romero az Újmexikói Bányászati Technológiai Intézet alelnöke volt.

12. Bizonyítékok megsemmisítése.

Ha nem a repülogépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetoek lennének a romok között. Pontosan ez a vizsgálat maradt el. Valamilyen rendeletre hivatkozva, még mielott egy vizsgálóbizottság összeállhatott volna, a romokat gyorsan eltakarították! William A. Manning, az amerikai tuzoltó magazin, a Fire Magazine foszerkesztoje ezt a tettet nyilvánosan a “bizonyítékok megsemmisítésének” nevezte. 2002 március 6-án a kongresszus tudományos bizottsága azt közölte, hogy a vizsgálatokat akadályozzák, mert “Néhány fontos acéloszlopmaradvány eltunt, még mielott a vizsgálatot végzok a szerencsétlenség helyszínére érkeztek volna”! A fémroncsok gyors eltakarításáért egyedül egy cég, a Newark-i “Metal Management” volt felelos. Csak Shanghaj-nak több mint 50.000 tonna szétroncsolt fémtartószerkezetet adtak el, ócskavasként. A cég mellesleg ragyogó teljesítményével mellékesen 3 millió dollárt keresett.

13. Elorelátó, ominózus pénzügyletek.

2001 július 26-án Larry Silverstein úr mindkét WTC torony bérleti jogát megszerezte. Ez hála az ausztrál-izraeli partnerének, Frank Lowy-nak, nagyon elonyös kondíciókkal sikerült neki. Lowy Lewis Eisenberg barátja, aki vezetoje az amúgy állami kézben lévo New York-i kikötoi hivatalnak, amihez a WTC tartozott. Az ingatlanspekuláns Larry Silverstein azon nyomban 3,55 milliárd dollárra biztosította a WTC komplexumot, amely összeget a bónusz járadékokkal együtt be is fogja kaszálni, mint ahogy azt ingatlan-konszernének média fonöke Harold Rubenstein nyilvánosan közölte. 48 nappal azután, hogy megkötötte Eisenberggel a bérleti jogi szerzodést, a WTC-bol nem maradt más, mint egy hegy ócskavas és törmelék.

14. A biztonsági rendszer hihetetlen meghibásodása a Pentagonnál.

8.45-kor csapódott az elso gép a WTC elso tornyába, 9.03-kor a második. 9.30-kor Bush már háborúról beszél Amerika ellen. Mégis, 9.47-kor, egy órával az elso merénylet után, a világ legjobban biztosított épületébe, melynek saját radar- és rakétarendszere van, a Pentagon épületébe is belezuhant egy repülogép. A Pentagon elleni merénylet nem következett be váratlanul. A gép már egy órája letért az eloírt légifolyósóról, és akkor már az egész országban, s különösen a biztonsági eroknél, legkésobb 9.03-óta a legmagasabb készültségi fok volt elrendelve. A francia szerzo, Thierry Meyssan megjelent könyvében, melynek címe a ?L?Effroyable Imposture? ? magyarul : A megrendezett terrorizmus (a könyv pl. Németországban megjelent a Kassel-i Defacto kiadónál http://www.edition-defacto.de) -, fotókat közöl a becsapódás helyérol a Pentagon épületében. A fotók mellett, az arányok érzékeltetéséhez, a Boeing gépet is megmutatja. A Boeing szárnyfesztávolsága körülbelül a háromszorosa a fotókon látható relatív szuk becsapódási lyuknak, mely a Pentagon épületén keletkezett! Máig vita tárgya, hogy találtak-e repülogéproncsokat a helyszínen. Tényleg egy repülogép csapódott be a Pentagonba? Vagy esetleg itt is bombákat használtak? Ez mondjuk megmagyarázná, hogy miért nem látta SENKI a repülogépet. Na de akkor hol volt az a gép?

15. A titkos Bush-Blair feljegyzések.

A tekintélyes angol újság, a “London Telegraph” 2002 október 8-i számában nyilvánosságra hozott olyan információkat, melyek szerint az IRA több titkosított telefonbeszélgetést hallgatott le, melyek Bush és Blair között hangzottak el. A beszélgetésekben Bush elárulja titkos szándékait az iraki háborúval kapcsolatban, és azt is, hogy elore tudott a szeptember 11-i merényletekrol. Az interneten megjelent Telegraph cikk címe, amelyet a lap írországi tudósítója, Thomas Harding írt, így hangzott: “Bush-Blair transcript seized by IRA spyes” -magyarul: A Bush-Blair kódot az IRA megtalálta. Harding ezt írja: “A bizalmas dokumentumok, melyek az IRA kémei kezébe kerültek, dekódolt telefonbeszélgetéseket tartalmaznak, melyek Tony Blair és Bush elnök között zajlottak. Ezt tegnap a biztonsági szolgálatok (security sources) is megerosítették…. A közlemény, hogy az IRA titkos dokumentumokhoz jutott, az Egyesült Államokban valószínuleg a megdöbbenés egész hullámát fogja elindítani.? David Trimble Észak-Írország miniszterelnöke és képviseloje az Ulster-i unionistáknak, a republikánus kémtörténetet a következokkel kommentálta: “10x rosszabb ez, mint a Watergate.” A titkos dokumentumok leleplezték, hogy mit árult el Bush (jun.) Blair-nek Irakkal kapcsolatos szándékairól. Bush nehézségekrol beszél egy Irak elleni háború elkezdésével kapcsolatban, mert az összes titkos felderítési adat szerint Irak semmilyen katonai fenyegetést nem képvisel. Ebben az összefüggésben beszélt a továbbiakban Bush és Blair az olajkérdésrol. Bush hangsúlyozza, hogy a szaud-arábiai olajkészletek sokkal csekélyebbek, mint az iraki készletek. Irak a Bush-féle olajbirodalom számára igen fontossá vált, mert cége egy 11 milliárd dolláros pert nyert a konkurens TEXACO-val szemben. Így a Bush-féle PENNZOIL cég a korábbi TEXACO területeket veheti célba. A továbbiakban kiderül a dokumentumokból, hogy Bush (jun.) azért retteg egy élo Husszeintol, mert attól tart, hogy Saddam tudja, s így tanuként léphet fel Bush (sen.) ellen, annak az Irak-iráni háború létrejöttében játszott szerepe miatt. Akkoriban Irán ellen az irakiak vegyifegyvereket vetettek be, mely fegyverek vegyi hatóanyagai az amerikai LaFarge cégtol származtak. Bush (sen.) volt akkoriban ennek a cégnek a fo tulajdonosa. A cég elnöke pedig akkoriban Hillary Rodham Clinton volt!!! (lásd http://www.gulfwarvets.com, valamint a “Spider’s Web-The secret history of how the White House illegally armed Iraq”, von Alan Friedman (Journalist der ?Financial Times of London?), Bantam Books, 1993.-c. könyvet) A továbbiakban Bush és Blair arról a veszélyrol beszél, hogy a Mossad által zsarolhatókká válhatnak azáltal, ha kiderül, hogy tudtak elore a szeptember 11-i merényletekrol. Hogy ez a hír ne terjedhessen tovább, ezt a témát legmagasabb körökbol az úgynevezett “D-feljegyzéssel” látták el. S ha mégis kiszivárogna valami a titkos beszélgetésekbol, azt hamisítványnak fogják kikiáltani. Ha valaki az angol törvényhozásba beágyazott “D-feljegyzést” Angliában megszegi, a rendorség különleges egysége az érintett szerkesztoség számítógépeit, nyomdagépeit, irodai eszközeit, de még az autóit is lefoglalhatja. Mégse sikerült teljesen megakadályozni, hogy ez az információ ne terjedjen tovább. Lásd még: http://www.skolnicksreport.com (“THE OVERTHROW OF THE AMERICAN REPUBLIC”, Part 18 by Sherman H. Skolnick 10/8/2, ?Secret Transcripts expose Bush?)

16. Ki húzott hasznot a merényletek idozítésébol?

A terroristák nagyon pontosan tervezik meg merényleteiket és azok idopontját. 2001 nyarán világszerte egyre hangosabbá vált a kritika az USA és Izrael politikájával szemben. A Dél-afrikai rasszizmus elleni konferencia csúcspontja az volt, amikor az USA-t és Izraelt rasszizmussal vádolták. A Durban-i záróprotokollban a következoket fektették le: “A rabszolgakereskedelem az emberiség elleni buntettnek számít”. Ez a határozat biztosította sok harmadik világbeli ország követelését jóvátétel fizetéséért az Egyesült Államokkal szemben a több száz éves rabszolgakereskedelem miatt, miután US-zsidó világszervezetek a második világháborús üldözésekért hatalmas összegu jóvátételeket követeltek. Az USA és Izrael képviseloi tünteloleg kivonultak a konferenciáról, annak állítólagos antiszemita tendenciája miatt. A világ közvéleménye felfigyelt az amerikai hatalmi politikára és protestált a maga részérol. Az amerikai-izraeli imázs mélyponton volt és az igen különös körülmények között megválasztott Bush (jun.) pedig nevetség tárgyát képezte. Iszlám terroristák számára 2001 szeptemberében elkövetni egy merényletet, a legnagyobb ostobaság lett volna. Amire az USA és a proizraeli erok számára ebben a fázisban szükség volt, az nem volt más, mint egy iszlám szélsoségesek által elkövetett brutális merénylet, melynek hatására az USA az áldozat szerepébe kerül, és a kocka máris fordul. Pontosan ez történt 09.11-én; a kívánt hatás: Amerika és az egész nyugati világ egyesült a terrorizmus elleni harcban. Iszlám terroristák számára a következményeket nem volt nehéz belátni. Logikus dolog lett volna egy olyan idopontban, amikor a világ közvéleménye soha nem látott mértékben kritizálta az USA politikáját, mindezt egy orült terrorakcióval romba dönteni és az iszlám ellenségeinek ezzel ideális ürügyet szolgáltatni egy ellencsapáshoz??(www.larouchepub.com) “A világnak most világháborút kell folytatnia Izrael ellenségei ellen azért, ami New Yorkban és Washingtonban történt” – idézi Ehud Barak volt izraeli miniszterelnököt a Le Monde 2001.09.13-i számában.

17. A Bin Laden beismero videó.

2001 decemberében hirtelen elokerül egy videófelvétel, amit állítólag US-csapatok véletlenül Jalalabad-ban találtak. Egy afgán város poros romjai között az amerikai katonák találnak egy videokazettát. Minden városban amerre járnak minden videokazettát megnéznek ? Nem afgán felirat állt a kazettán, hogy ennyire feltunt nekik? Vagy esetleg angol nyelvu ? Vagy a kazettának egészen más a története ? Mindenesetre a kazetta éppen a megfelelo idoben került elo, amikor a kezdeti háborús eufória már lecsengoben volt, s így a világ közvéleménye megint felrázódott. Maga a felvétel nagyon sötét és a rajta lévo hangok is igen rosszul hallhatóak. A dönto mondatok elhangzásakor Bin Laden arca nem is látszik a sötétben. Bin Laden ismeroi szerint nem az o hangja és beszédstílusa hallható a felvételen. Más szintén kritikus megfigyelok szerint meg sem lehet állapítani, hogy a rosszul megvilágított turbános alak egyáltalán a hírhedt terrorista-e. Nagyon valószínutlen, hogy Bin Laden (aki tagadja, hogy a felvételen o van) egy videokamera elott hencegne a merényletekrol, illetve, hogy menekülo Al-Quaida tagok pont ezt a videofelvételt felejtenék magukkal vinni! Amit Bin Laden a felvételen mond, az pont az amit a háborús kedvu amerikai vezetok hallani akarnak. Amit állítólag Bin Laden a videón mond, az gyakorlatilag lehetetlen: mégpedig, hogy a merényleteket o és Mohammed Atta szervezték meg Afganisztánból és arab országokból, és hogy a társaik gyakorlatilag a merényletekig nem is tudták mi az akciók célja!! Ennek ellenére mégis képesek voltak 2 gépet mérnöki pontossággal nekivinni a WTC tornyoknak, illetve 1 géppel rázuhanni a Pentagonra, mégpedig elozetes ismeretek nélkül!!

18. A kábítószer komponens.

1979 óta, a Szovjetúnió afganisztáni intervenciója óta támogatja az USA és a CIA különösen az afgán felkeloket, melynek következményeként az ország a világ legnagyobb nyers ópiumszármazék eloállítójává vált. A Tálibok 2001 februárjában megsemmisítették a történelmi Buddha szobrokat és a teljes ópiumtermést (US tulajdon!!). Ezt az eseményt a nemzetközi sajtó is közli 2001 május 17-én, még Colin Powell-nek is meg kell dicsérnie a tálibokat a kábítószer elleni harcban végzett munkájukért. 43 millió dollárt ígér jutalmul nekik ! Az Egyesült Államok még 2001 májusában is nyíltan támogatta az afganisztáni tálib rendszert, amely egyébként is amerikai támogatással jött létre. Micheal C. Ruppert, volt Los Angeles-i rendortiszt a http://www.copvcia.com-on nyilvánosságra hozta jelentését ez ügyben: Még röviddel ezelott is Afganisztán szállította az összes nyers ópiumszármazékok 75%-át, mely a CIA jelentos bevételét képezte. A CIA jelentos részt vállalt az afganisztáni heroinlaboratóriumok kiépítésébol. A termesztok 300$/kiló összeget kapnak, a nagykereskedok vásárlásnál 10.000$-t fizetnek. Melyik más terméken van ekkora haszon? A tiszta éves nyereség több mint 1 billió US$. Az afganisztáni Északi Szövetség idoközben beleegyezett, hogy újra termel ópiumot, ha újra hatalomra kerül. Ki hiszi még el azt, hogy a több millió tonna kábítószer, amit évente forgalmaznak, valamiféle magányos dílerek ciposarkába rejtve kerül be a különbözo országokba? Nem, itt egész repülogépszállítmányokról van szó, és a szolgálatok megint semmit nem vesznek észre, pontosan úgy, mint 09.11-én.

19. Az olaj komponens.

Jóideje ismeretes, hogy a Kaszpi-tenger vidékén (Grúzia,Csecsenföld) hatalmas olajkészleteket fedeztek fel. Amerikai olajkonzorciumok Pakisztánon és Afganisztánon keresztül vezetékeket akarnak kiépíteni lefelé az Arab-tengerhez. Idoközben már mindkét ország kormányai készek együttmuködni az amerikai nagyvállalatokkal. Az egyik olajcég, mely a vezetékeket építené és már tanulmányokat is készített, az a Halliburton, melynek mostani fonöke az a Richard “Dick” Cheney, akit Bush (jun.) elnök nevezett ki alelnökké, és aki már papa Bush alatt, mint védelmi miniszter, az Olaj-Öböl háború alatt olyan bátran megvédte az amerikai érdekeltségeket.

20. A dátum.

Szeptember 11-e már korábban nagyobb események dátuma volt. 1978. 09.11-én írták alá a Camp David-i egyezményt. 1990.09.11-én röviddel az Irakiak kuvaiti inváziója után tartotta meg Bush (sen.) elnök azt a beszédét, melyben eloször követelte nyilvánosan az “Új világrend” szükségességét. Napra pontosan 11 évvel utána, 2001.09.11-én történtek azok a merényletek, melyek után a világ nem úgy néz ki többé, mint korábban. Ez pedig 23 évvel történt Camp David után, amire Wilson regénye, az “Illuminatus” emlékeztet minket, melyben a hátsó hatalmak
számára olyan fontos 23-as számról van szó.(lásd http://www.prophecyandpreparedness.com) A Pentagon épülete, ami szintén érintett volt a merényletekben, kapcsolódik a dátumhoz. Az okkult jelentésu ötszög alakú épület alapkövét ünnepélyes ceremónia kíséretében, 1941.09.11-én tették le, melynek 60. születésnapját egy “különleges” tuzijátékkal ünnepelték.

09.11-tol pontosan 111 nap van hátra az év végéig. Ezekkel a dátumokkal és számokkal különbözo okkult tényezok vannak kapcsolatban. Iszlám terroristák soha nem használnák a számmisztikában és az asztrológiában – mely praktikák szerintük a “sátán eszközei” – jelentéssel bíró dátumot akciójuk idopontjához. Ez a számmisztika a talmudi Kabbala-nak felel meg. Ezen irányzat képviseloi minden lépésüket bonyolult technikákkal elore kiszámítják, mely technikák a nem beavatottak számára teljesen érthetetlenek.

21. A WTC tornyok szokatlanul üresek voltak.

A WTC tornyokban egy átlagos napon több, mint 50.000 ember dolgozott. Ha fanatikus terroristák lettek volna az elkövetok, egy ilyen gondosan kidolgozott merényletet bizonyára akkor hajtottak volna végre, amikor “minél több átkozott kapitalista üzletember” tartózkodik a tornyokban, ergo bizonyára nem 9 óra elott, amikor még kevesen vannak az épületekben, és a felsobb vezetok sincsenek a helyükön. Kezdetben több tízezer áldozatról szóltak a híradások, ám a számok gyorsan csökkentek. Hónapokkal késobb újra lefelé korrigálták az áldozatok számát. 2002.01.09-én az áldozatok száma 2893, beleszámítva a repülogépeken lévoket személyzettel, valamint a 300 tuzoltót. Ez “csak” 1500 személy tornyonként. Ez így is borzasztó, de akkor is marad a tabu-kérdés: Hol voltak a többiek??? Rögtön egy másik tabu-kérdést vet fel az elso kérdés, mégpedig: A támadások utáni híradások szerint a WTC tornyok voltak az arab világ szemében a cionista-zsidó világgazdasági hatalom fellegvárai, és ezért lettek a támadások fo célpontjai. Ezen körök hány magasrangú vezetoje vált a merényletek szerencsétlen áldozatává?

22. Haszon a tozsdén.

2001 szeptember 17-én a CBS ?60-Minutes? c. musorában a következorol tudósít: Magasrangú amerikai személyiségek a kormány és a CIA köreibol, röviddel 09.11. elott eladták a légitársaságokban lévo részvénycsomagjaikat. Hivatalosan erre azt közölték, hogy az eladásokat követik, de semmi nem történt és az ügyet többet fel sem említették a médiában. Független nyomozati szervek felfedezték, hogy a legaktívabb személy a börzei tranzakciókban egy bizonyos A. Krongard nevu úriember volt, aki a CIA Executive Director-ja, azaz a CIA hivatalban lévo igazgatója. (Lásd pl.. in http://globalresearch.ca/articles vagy http://www.tetrahedron.org)

23. Hangulatkeltés az új világrendhez.

A harmincas évek óta tündököl az 1$ bankjegyeken egy piramis képe, “a mindent látó szem”-mel, alatta a következo felirat ?Novus Ordo Seclorum?-magyarul “új világrend”. Amióta Bush (sen.) 1990.09.11-én megtartotta beszédét, a kifejezés általánosan ismert. Az amerikai rezsim, amely a jelenlegi elnököt kissé ironikusan békeszeretonek mondja, nagyon is harcias. Mióta a bölcs amerikai elnök, Monroe által hozott törvényt (semmilyen helyi konfliktusba való be nem avatkozás, az USA területén kívül) az elso világháború alatt Wilson elnök eltörölte, az amerikai rezsim számtalan háborút viselt, és olyan tömeggyilkosokkal, mint pl. Sztálin, leállt tárgyalni. Gondoljunk csak a II. világháború végén a békekonferenciára, ahogy az amerikaiak “békésen” ücsörögtek Sztálin mellett. Milyen volt az amerikai béke a II. világháború után? Míg zajlott a hidegháború, tényleges háborúk is folytak USA jelenléttel:

Korea (1950 – 1953), Guatemala (1954, 1967 – 1969), Indonézia (1958), Kuba (1959 – 1961), Belga-Kongo (1965), Vietnam (1961 -1975), Laos (1964 – 1973), Kambodzsa (1969 – 1970), Grenada (1983), Iran (via Irak, 1980 – 1988), Líbia (1986), Panama (1989), El Salvador, Nicaragua (nyolcvanas évek), Irak (1991óta), Bosnia (1995), Sudan (1998), Szerbia (1999).

És most Afganisztán. Nemsokára Szomália? Irak? Jemen? Hova fog ez vezetni?

24. Mit jelent mindez?

A szeptember 11.-i terrortámadások nem “egy Amerika elleni” támadások voltak, mint ahogy azt mindig is hangoztatták, hanem egy támadás a demokrácia és a jogállamiság ellen. A WTC tornyokat szándékosan robbantották fel és a repülogépeket is csak ürügyként használták fel, hogy legyen indok egy világot rengeto változásra – s mindezt az ördögien zseniális tettet az egész világ szeme láttára -, hogy a tervek valódi kiagyalói rövid- és hosszútávú céljaikat egy csapásra elérjék. Valamint, hogy a számukra megfelelo eszközök alkalmazásának semmi ne álljon az útjába. Mindenesetre a számtalan egyértelmu nyomból logikus a következtetés: Ezt a sátáni tettet a legmagasabb körök tervezték és hajtották végre, olyan körök, amik gyakorlatilag korlátlan anyagi hatalom fölött rendelkeznek, titkosszolgálati körökben szintén korlátlanok a lehetoségeik, és rendelkeznek bármikor félrevezetheto, vagy fanatizált Kamikázé-végrehajtókkal. Ez a valóban embertelen tett fog elég ürügyet szolgáltatni számukra ahhoz, hogy földünk, társadalmaink szerkezetét, a terrorizmus elleni szent harc és a biztonság álcája alatt radikálisan saját szándékaiknak megfeleloen átalakítsák, mellesleg hatalmas nyereségekre szert téve az olaj- és kábítószerüzleteikkel. Az amerikai kormány már most rendszeresen átlépi a jogállamiság kereteit, és saját alkotmányát veszi semmibe, ill. érvényteleníti annak pontjait, s a polgárjogok a terrorizmus elleni harc ürügyén folyamatosan sérülnek, a saját határain belül. Egyre több a terroristaellenes törvény, ami sérti az állampolgárok jogait, melyek igazi célja a totális és globális ellenorzés. Ezt a folyamatot támogatja a technikai “haladás” is, melynek már most bármikor bevethetoek lennének az “áldásai”, ( bor alá épített ID chip-ek, ujjlenyomatos polgári igazolványok, stb.); ez már csak ido kérdése és a kézpénzforgalom helyetti bankkártya rendszert is leváltja egy még ellenorizhetobb technika, és még sorolhatnánk.

Ami 2001.09.11-én történt, az nem a vége, hanem csak a bevezetoje további hihetetlen eseményeknek és hazugságoknak, melyeket valószínuleg már nem lesz ennyire könnyu átlátni. ”