egy NÕnek

#435261 Hozzászólás

értetlen

egy NÕnek

Meg adtad a választ, hogy miért szeretek Jordániába menni.
Gyönyörû ország. Az ismerõseim remélem nem néznek kurvának, bár ki tudja, hogy mi van a fejükben. Nagyon kedvesek, udvarolnak egytõl-egyig, de könnyebb Õket lelállítani mint a magyar férfiakat. Kedvencem a sivatag és Petra. Soha nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba, de azért jólesik a figyelmességük.

Megleptél a Szaudi prostitúcióval. Nagyon veszélyes lehet ott férfiakkal kikezdeni. Úgy hallottam, igazi boszorkányok az arab nõk. Sajnos arab nõvel még soha nem sikerült beszélgetnem, pedig nagyon érdekelne az életük a gondolkodásuk. Voltam arab családnál, de a nõk még elõttem is felvették a kendõt és eléggé visszahúzodtak, nem sikerült közelebbi kapcsolatba kerülni velük. A legszebb lányt/asszonyt életemben ennél a családnál láttam. Olyan volt mintha egy szentképtõl lépett volna le. Tizenhat évesnél nem volt több, a család legidõsebb fiának a felesége volt. Rózsaszín kendõben, fehér ruhában volt, NOOR volt a neve. Nem vagyok leszbikus, de nem tudtam a szemem levenni róla. Sajnos nem beszélt angolul, így nem tudtam beszélgetni vele. A család többi nõ tagja pedig nem volt közlékeny. A férfiak annál inkább.

Régen én sem szerettem az arabokat, de mióta ott voltam megváltozott a véleményem. Szeretem mikor hajnalban megszólal a müezzin, mert akkor biztosan tudom, hogy ott vagyok. A vallásukról az a véleményem, hogy kifejezetten a férfiaknak kedvez és úgy használják a vallást ahogy nekik tetszik. Isznak mint a kefekötõ, majd elmennek a mecsetbe, imádkoznak egyet és el van felejtve.
Semmi bajom nem lenne a vallásukkal, ha nem lenne ez a kivételezés, ez a keresztény vallásra is vonatkozik.