Egy nõnek és Ahmednek

#435258 Hozzászólás

értetlen

Egy nõnek és Ahmednek

Igen, jártam már a közel keleten túristaként. Kétszer Jordániában. Imádom, ez a kedvenc helyem. Imádom az embereket, vannak barátaim is, de azt nem értem miért akar mind ágyba vinni. Azért mert nem vagyok lefátyolozva még nem jelenti azt, hogy mindent szabad. Minden férfi bepróbálkozik, úgy tekintenek rám, mintha legalábbis felajánlkoztam volna. Mindnek van felesége, de ez nem tartja vissza Õket, hogy kikezdjenek minden turista nõvel.
Nekem az nem tetszik, hogy a férfiak bármit tesznek, Allah mindent megbocsájt, de a nõknek semmit. És az sem tetszik, hogy a férfi fölötte áll a nõknek. Azt szeretném én azt látni, hogy egy férfi több mint én.
A lefátyolozás pedig szerintem azért kell mert az arab férfiak annyira nem bírnak a természetükkel, hogy szegény nõknek ha akarják, ha nem el kell takarni magukat. A próféta biztos magából indult ki, mikor a 4. szúrában ezt leírta. A legyet is megkefélnék röptében, ezt én is tapasztaltam, na meg hazudnak mint a vízfolyás. Persze Allah ezt is megbocsájtja, de csak a férfiaknak. A családi kötelékek tényleg nagyon szorosak, de itt még mindig a szülõk választják a feleséget a fiúknak, a külvilág felé azt kell mutatni, hogy tökéletes a házasság, hogy a négy fal között mi zajlik arról jobb nem beszélni. A kedvenc Jordán ismerõsöm éppen az ötödik feleségét használja. Nagyon sharmos a pali, imádja a nõket. A feleségét is imádja, de azért mindenkinél bepróbálkozik. Azt mondja, hogy nagy szive van. A Bibliát is és a Koránt is férfiak írták férfiaknak. Nyugaton is mocskos disznók a férfiak,tévedés ne essék nem vagyok férfi gyûlölõ. Csak az zavar, hogy amit a férfiak megtehetnek azt a nõk miért nem? Legalábbis a két szent iromány szerint. Egyébként áprilisban megint utazom Jordániába, és már elõre félek, hogy a negy meleg ellenére hosszú ujjú ruhában kell mászkálnom a mocskos tekintetek miatt. Bár teljesen mindegy, mert a hajam látszani fog, és ez már egyenlõ a kurvasággal.