egyébként

#271863 Hozzászólás

Liza

egyébként

Egyetértek abban, hogy valóban még mindig a jobbik verzió, ha megkérdezik legalább jó volt-e, mintha le se sz..nak. Viszont amire vonatkozik a nemtetszésem, az az, amikor nem szállnak le a témáról és görcsölnek rajta. Bennem legalábbis frusztrációt okoz, a fentebb kifejtett okok miatt.

Egyébként a topic indító kérdésre konkrétan reagálva,hogy számomra milyen pasi az, amelyik “jó” az ágyban:
Mikor már a konkrét aktusra kerül sor, azt szeretem, ha a pasi át tudja magát adni az önkívületnek (tehát nem feltétlenül igénylem, hogy akkor is odafigyeljenek rám). Persze ezzel feltételezek egy olyan “elõjátékot”, ami lehetõvé teszi, hogy én is az élvezetnek a törõdést már nem igénylõ fokára jussak. (ez egy bizalommal és szeretettel teli kapcsolatban nem is igényel túl sok idõt).
Ja, és ha “választani” kell, inkább azt szeretem, ha valaki átlagban hamar elmegy (akár hamarabb mint én, mint aki nehezen (utánam sokkal) (bár mondhatnók, ez rajtam is múlik, azért lássuk be, nem feltétlenül.)

Amúgy még a tisztaság nagyon fontos – bár ez egyértelmûnek hangzik, nem mindenkinek esik le, hogy mocskos kézzel ne nyúlkáljon kényes helyeken. Az intim részekrõl ugyanez.