egyéni véleményem

#201854 Hozzászólás

F Kata

egyéni véleményem

Minden ember egyéniség, önálló, egyedi,megismételhetetlen. Nem vagyunk egyformák, mert más a felfogásunk, az értékrendünk, gyakran a véleményünk, az életünk, hozzáállásunk dolgokhoz, más az ízlésünk, gyakran a vallásunk,világnézetünk stb.
DE, ettõl még mind emberek vagyunk, akiknek ezt be kellene látni, és elfogadni ezt. Mert nem a bántásra kellene törekedni, hanem a megismerésre.
El kellene fogadni, hogy nem egyforma a véleményünk, de attól még lehet tisztelni a másikat, és úgy viselkedni vele.
Nem szerethetünk mindenkit, nem lehet mindenki szimpatikus, de ettõl még nem kell sárba tiporni a másikat, és bántani, sértegetni, fõleg ha az semmit nem ártott nekünk.

Aztán csodálkoznak az emberek, mert a másik kiakad rájuk, és nem fogadja el az õ álláspontjukat, negatívan reagál, nem tiszteli azt, aki vele így viselkedik. Mert egyesek írhatnak másnak bármit,úgy gondolják, de a válaszon felháborodnak. De akinek írnak, az miért tûrjön el mindent? Érdekes gondolkodása van néhány embernek.
Nem vagyok sem sumákoló, sem arrogáns, csupán õszinte,(nem tudom ez miért fáj egyeseknek) és nem tûröm vadidegen emberek sértéseit, akiket nem ismerek,akik nem ismernek, akiknem semmit nem ártottam.És ha már kéretlenül beleszóltak a dolgokba,és beszóltak elég durván, akkor fogadják el a kéretlen, õszinte és kíméletlen válaszaimat!!!!!!!! Mert tisztességesen, normálisan is lehet véleményt nyilvánítani,hozzászólni valamihez ha már annyira kikívánkozik a mondanivaló, csak épp nem bunkó módon kellene azt megtenni, még akkor sem, ha netán az illetõ nem szimpatikus. Most lehet gondolatban utálni, vagy épp egyet érteni velem, de ez az én egyéni véleményem akkor is, ha itt 600-an fujjolnak rám. Nem kell engem imádni, de én is ember vagyok, meg azok is, akiknek itt korábban hasonlóan nekitámadtak néhányan, és ezt nem árta észben tartani egyeseknek.