Egyileptologus

#80152 Hozzászólás

Réka

Egyileptologus

Mi van?? :))

Én semmit nem fogtam fel abból, amit mondtál…
Nam jó, íme egy történet: (van egy lány, nevezzük Annának, õ svájci; van a férje, Mohamed, aki tunéziai és egy két éves kislányuk)
Mohamed egy gazdag tunéziai családból származik, jólmenõ vállalkozásuk van, és két éve Svájcban élt a feleségével, mikor kitalálta, hogy költözzenek vissza Tunéziába, hogy õ vihesse tovább a családi vállalkozást. Mindent feladnak Svájcban (vagyis fogalmazzunk úgy, hogy Anna mindent felad) és kiköltöznek Tuniszba. Mohamed szüleinek hatalmas, gyönyörûszép háza van: ott élnek a szülõk, Mohamed két huga és a bátyja, és most Anna, Mohamed és a kislányuk is odaköltözik. Mohamed, aki eddig soha nem imádkozott, hirtelen áttért a napi 5 imára. Annát befogta az anyósa “rabszolgának”, konkrétan neki kellett takarítani a WC-ket, a férje alig volt otthon, az anyósa meg alig adott neki enni. A lányát nem láthatta túl sûrûn, nehogy “megrontsa” a hitetlen európai…
Mikor ezeket szóvátette a férjének az jól megverte és bezárta 4hétre egy szobába, és napi egyszer vitt neki tejet és kenyeret. A lányát továbbra sem látta… Mikor 4 hét után kiengedték, rájött, hogy vagy megjátssza a jókislányt vagy belehal ebbe a tunéziai “kalandba”…
Amikor elõször lehetõsége volt rá, Anna felhívta az édeanyját, hogy az este hívja fel Mohamedet, azzal, hogy halálos beteg és utolsó kívánsága az, hogy még egyszer lássa egyetlen lányát és unokáját. Na, a mama telefonált is este, és következõ héten Anna, a kislány és Mohamed a repülõn ültek Svájc felé. A zürichi reptéren Anna apja és két tesója várta õket. Annátés a kislányt beültették a nagypapa kocsijába és gyorsan elhajtottak. Mohamedet pedig megfenyegették, mondták, hogy menjen vissza oda, ahonnan jött, és ne lássák meg mégegyszer.
Azóta kimondták a válást, de a Mohamed továbbra is fenyegetõzik, hogy akármit csinál is Anna, elveszi tõle egyszer a gyereket.

Na így lesz egy tök normális pasiból, barom állat.
Volt olyan történet is, ahol házassággal hitegették a lányt, majd mikor mindent feladott és kiment Sousse-ba kiderült, hogy álmai hercegének a huga nema huga, hanem a felesége és van 3 gyerekük!!

Még van jó pár “sztori” sajnos…nagyon sok…
Ennyit az arabokról