Egyszeru

#158173 Hozzászólás

mstrawberry

Egyszeru

10 eves turistavizum volt, amivel 3 hetet toltottem itt nyaralas celjabol. Meg mindig ervenyes lenne. H vizumot mindig ujra kell kerni, ha munkahelyet valtoztatsz, ilyenkor vilagos, hogy torlik a regit, hiszen amogott mindig van egy munkaado szponzor, aki, ha mar nem dolgozol ott, nyilvan nem ohajt tovabb mogotted allni. Ervenyessege alt. 2-3 ev, max. 6 evig hosszabbithato (mostmar tan meg tovabb). Viszont a H4-gyel lehet tanulni, ez siman megfert volna az F vizummal.