ejej…

#317585 Hozzászólás

Mimi5
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

ejej…

szerintem neked valami baj van az agyaddal… vagy lehet csak iszol :D fene tudja. de hogy szöveget értelmezni nem tudsz, az biztos.

najó vegyük sorba, nehogymár neked “legyen igazad” :)

a. pontban kéred mutassam meg hol mondtad te másra hogy gyökér… hol mondtam én, hogy azt te mondtad? azt én mondtam rád, mert bunkó vagy.

b. tudod létezik olyan, hogy tisztelet, a cseléd nem megfelelö szo egy olyan emberre aki csak dolgozni szeretne, pláne az illegális jelzövel karöltve (ami már csak a te fejedben létezik, mert senki nem mondta, hogy erre készül). de lehet téged nem igy neveltek :)

c. szerintem az iskolában mindenki tanult idegen nyelvet, lehet csak fel kene frissiteni. sajnos én nem vagyok olyan, hogy mindenkiröl a legrosszabbat feltételezem elsöre :S

d. azt irta, hogy amihez ért, egyelöre nem tudná csinálni a nyelv miatt, tehát nyilván ért valamihez…. amit megtanult. ezen nincs tovább mit magyarázni.

d/3. mutasd meg nekem azt a részt ahol ezt sugalltam. én ugyan nem lennék illegális sehol, nem jo élet az, de igazabol nem itélkezem, ha valaki bevállalja, az ö dolga. (tuti hallucinalsz amugy :D)

én értem mi az iskolázottság, de akkor te nyilván ismered Németh Ildikót személyesen és elmondhatod, hogy te tudod, hogy ö iskolázatlan…

tarsadalmi normakhoz alkalmazkodni…. :DD na ezt viszont már mondtam eddig is ezen a forumon, addig jo, mig ide nem illeszkedek be közétek :D abszolut nem akarom a ti normáitokat követni :D ez a fórum egyáltalán nem segitség senkinek aki olvassa, csak a lehuzás megy meg a károgás, 1-2 kivételtöl eltekintve néha még marhaságokat is irtok, már ami a használhato infokat illeti. Miért nem lehet itélkezés nélkül segiteni egy másik embernek? És ha nem tudsz épitöleg hozzászolni a témához… tudod hallgatni arany. Én csak nem birom nézni néha, hogy elkeseredett, boldogulni próbáló emberekbe rugtok még egyet. Na ez a gyökérség szerintem.