Eleny amit nem felejtek el

#87593 Hozzászólás

Szecsodi Istvan

Eleny amit nem felejtek el

Nehany eve Norvegiaba voltunk es a fjordkba kajakoztunk.Az egyik fjord obolbol akartunk atevezni a msikba a kocsikat eloza nap atvittuk es viszajottunk a satrakohoz.Reggel bepakoltukn jo id vol az idojaras se moondottsemmi roszat.Elindultunk.4db2szemelyes kajakkal.
Minden rednben is volt kb az ut feleig.
Ekkor derult ki hogy nem lehet kiszalni azon a partszakaszon ahol a kempinges srac mondta nekunk hogy ott lehet ejszakazni mert a hajokat nem lehetett volna kiemelni se kipakolni beloluk.Tovabb kellet menni.
Megjott a dagaly+szembeszeulnk lett de nem akar milyen.Nagyon lassan haladtunk elore es szetszakadtunk.
Az egyik kajakanak sierkult kalainija es sos jelzesket leadnia.Egy arra jaro utaszallito hajo jelentette hogy latta oket es egy “kisebb”motorcsonak felvette oket.Nekem sikerult elakaopni egy ojan reszt ahol egyszerre ket iranybol fujo szel talakozott ugyhogy alaig haladtam valamit elore.Ekkor ert oda a motorcsonka.Mas se tudom hogy hogy de atszltam a motorcsonakra es felhuztuk a hajot.2kajak meg mindig kinn volt.Ekkor lattuk hogy az egyik mar bert a kempinghez.(tavcsovel)A masik meg talat egy olyan savot ahol hatszel alakult ki es tudott menni biztonsagosan. Mindanyian bertunk egybe elve a kempinghez de feléjthetetlen volt.
Meg a helyi ujasg is beszamot az esemenyrol.
(Ha kell valakinek bescennelem)
De az biztos hogy szep kepeket sikerult kesziteni es az megerte.
:)