életkor

#288863 Hozzászólás

Zsigmond

életkor

Kedveseim!
Nem tudok tanácsot adni, de annyit elmondhatok magamról, hogy korán kelek és késön térek nyugovóra. Elég sok kávét fogyasztok és az italt sem vetem meg. Nem diétázom, itt is megeszem a jó füstölt szalonnát, hiába ijesztgetnek a kolleszerinszinttel. Vérnyomást se mérek csak amikor évente megyek orvosi vizsára akkor, mert ki kell váltani a vezetéshez. Van szemüvegem, mert a látásom azért romlik és a hallásom sem valami jó, de ez az asztalos szakmának tudható be, mert a gépeknek erös a zajuk. A levegö sem valami tiszta ahol lakom, mert forgalmas negyed és mégis jó eröben vagyok. Dohányozni viszont nem dohányzom.
Zsu, azt írtam, hogy nincs nyugdíjam, de ha lenne az lenne 500 ezer bolivár. Megtakarított pénzem sincs, egyik napról a másikra élünk, ezért egy betegség katasztrófa lenne. (a temetést nem is említem, mert az is drága lesz)
Gyerekeim szorgosak dolgoznak, de ök is élnek napról napra és nekik sincs vagyonuk.
Ja az én kocsim 40 éves, de kitünö müszaki állapotban van, mert engem még megtanítottak vigyázni a dolgokra. A jészekrényem 46 éves például a mosógépem is, ami új ez a számítógép amin most írok.
Üdv. Zsiga bácsi