Elhagytam ezt a forumot

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem miért lengetik trianont? Elhagytam ezt a forumot

#278627 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Elhagytam ezt a forumot

egy par honapra es kiderult, hogy Tibornak ugy hianyoztam, hogy masok irasaiban is engem keres:)

Az egyetlen ok, amiert ujra irok erre a forumra, az az, hogy megjelent egy ertelmes ember!!!, ami igazan ritkasagszamba megy errefele.

Szalonnarol van szo, termeszetesen, aki, kedves Zoltan, nem “sok igaz dolgot IS ir”, hanem CSAK igaz dolgokat irt (idaig).

Teljesen igaza van a nacionalizmussal, sovinizmussal kapcsolatban, epp ugy, mint a Tibor fele luzerokkal kapcsolatban, akiket olyan konnyen lehet az orruknal fogva vezetni, hogy eleg meglengetni egy zaszlot az orruk elott es elkialtani, hogy “eljenek a magyarok/haza, stb”, mar rohannak is, mint a macskaim a tollsepru utan. Itt hozza kell tennem, hogy a macskaim altalaban raunnak a jatekra hamar, miutan rajottek, hogy en rangatom az orrok elott a tollat egy madzagon, ez azonban nem mondhato el a “nagymagyarokrol”, akik soha nem jonnek ra, hogy ki rangatja oket egy madzagon! Ezt hozza kellett tennem, mielott valaki azt hinne, hogy a “nagymagyar” egy ertelmi szinten volna egy atlagos hazimacskaval.

Ami a nagymagyarorszag matricat illeti, en is hozzatennek Szalonna kerdesehez:

Ki latott pl.

-Angliaban az autokon olyan matricat, ami Anglia reszekent tuntetne fel Amerikat, Kanadat, Ausztraliat, Indiat, stb?
-Torokorszagban, ahol az Ottoman Birodalmat,
-Olaszorszagban, ahol a Romai Birodalmat,
-Nemetorszagban, ahol a 3. Birodalmat, stb

Egy masik kerdes, ami kifejezetten Politikus urnak szol:

Politikus agyzsibbaszto ostobasaga igy hangzik:

“Mert csak egy összetartó, más népek tagjaival szemben a saját fajtáját segítõ nép lehet sikeres, ezt bizonyítja a történelem is!”

Az USA-ban nem el “egy faj”, tehat nem is lehet szo a “saját fajtáját” valo segitsegrol, megis az USA a tortenelem legsikeresebb orszaga. Ez egyebkent igaz a tortenelmi Romai Birodalomra is, ahol szinten nem volt “egy faj”, megis a Romai Birodalom egy igencsak sikeres orszag volt, aminek minden lakosa, fajatol, anyanyelvetol fuggetlenul, sokkal jobban elt, mint pl a szomszed orszagokban a fajtiszta visighotok, vagy mas fajtiszta csocselek.

Egyebkent Kanada es Ausztralia is koszonik szepen, jol vannak, pedig ott sem elnek “saját fajok”, megis eleg sikeresek.

Izrael lakossaganak is csupan a 76%-a zsido, tehat Izrael is egy sokkal kevesbe “fajilag tiszta” orszag, mint pl. Magyarorszag, aminek a 96%-a magyar. Izrael is egy sokkal sikeresebb orszag, mint Magyarorszag!!! Hoppa! Lehet az a baj Mo-n, hogy tulsagosan “fajilag tiszta”???? Ezt radbizom eldonteni:)

Tehat, kedves Politikus, a tortenelem epp az ellenkezojet bizonyitja annak, amit te irtal, bocsi.

Szoval hogy is all ez a “Mert csak egy összetartó, más népek tagjaival szemben a saját fajtáját segítõ nép lehet sikeres, ezt bizonyítja a történelem is!”???

Egyebkent Szalonna, soha ne varjal ezektol a “nagymagyaroktol” egy logikus valaszt, mert ha ezek logikusan gondolkodnanak, akkor nem lennenek “nagymagyarok”.