Elnézést,

#180588 Hozzászólás

jómagam
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Elnézést,

ha tévedek és kételkedek.

De! Tényleg minek kell ahhoz a világ másik végére költözni, hogy nyugisabb életmódot élj, és vállalkozást csinálj.

-Gondolod, hogy ott nem lesznek számlák?

-A hiányos angol tudásod miatt, hogy olvasol el bármi szerzõdést, levelet stb.? (mivel még ezt sem tudod elolvasni, amit segítség képen Bram adott neked)

-Vagy hogy érteted meg magadat a vállakozásod ügyintézésekor?

-Ha csak 1-2 évre akarsz kimenni, gondolod ez idõ alatt bejön úgy a számításod a vállalkozásod terén, hogy milliomosként térsz vissza? Ennyi idõ alatt még a nyelvet/nyelveket sem tanulod meg.

-Honnan tudod, hogy $300 lesz az évi adód?Idézés az írásodbol:”Igen a turizmus és hát persze az adózás is nagy elõny.,mert végül is az az évi 300 dolláros adó–meggondolandó még akkor is ha csak keveset keresel…)és nyugodt normális körülmények között vagy..”

-Te most az adózás elöl menekülsz el Magyarországról?

-Ha szívbeteg vagy, akkor neked rendszeresen járnod kell ellenõrzésekre, nem?Hol az egészségbiztositás, ha nem hivatalosan telepedsz le? Idézés megint az írásodból:”dolgozni szeretek,de sajnos manapság már nem látom sok értelmét itthon és ugy gondoltam, hogy 1-2 évet szivesen dolgoznék egy nyugodtabb környezetben”

-2009 Sep 30, 23:46 (magyar idõ szerint) tettél megjegyzést, de már 2009 Oct 01, 06:49 (magyar idõ szerint)megint jõtt a válaszod.Te nem tudsz aludni?

-Idézés az írásodból megint:”azért is gondoltam szigetre, mivel azokat valamivel nyugisabbnak találtam mint pld. at USA-t ( meg oda nem is vágyok)” Miért jelzed, hogy USA?

Na szóval vannak kételyeim, de ez legyen csak az enyémek.

Nem vagyok én olyan biztos ebben az egészben, fõleg, hogy az elején még helyesen sem tudtad leírni a sziget nevét, hogy ez valós dolog lenne.(honnan jönnek ezek az eldugott sziget világ az emberek fejébe, hogy oda költözzenek 1-2 évre?)

Nekem úgy tûnik, hogy kezdd a fórum uncsi lenni, és valaki bedob egy “új” témát, hogy csámcsogjunk rajta, és pörögjön, vagyis legyen forgalom a fórumon.

De ha tévedek, elnézest kérek.