Ember, te

#243392 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Ember, te

aztan kitettel magadert ezekkel a komplett idiota, liberalis baromsagokkal. Melyik a humanusabb rendszer?

Jo kerdes: Amelyik megkovezi vagy lefejezi a noket, ha a ferfi ugy gondolja, hogy a no szegyent hozott a fejere.

“A nyugati társadalmak két okból fejlettek:
1./ Mert anno volt alaptõkéjük (volt jó termõképességû föld, ahol meg tudták termelni könnyedén az ételüket)
2./ Rá voltak kényszerítve, hogy tartalékoljanak (merthogy télen nem termett a föld)”

Oszinten meg kell mondjan, elkepesztoen sok okorseget hallottam eletemben, de ez dobogos helyen van!

Szoval a termofold volt a titok nyitja es a tel!!!!! Ember, ez nem is vicces. Oszinten megmondom, sokkal inkabb vitatkozok fasisztakkal, rasszistakkal, nagymagyarokkal, mint liberalisokkal. Az elobbiek legalabb szorakoztatoak, nevetsegesek, amellett, hogy abszolut semmi eszuk nincs. A libsik azonban epp olyan idiotak, sot meg idiotabbak, ha ez lehetseges, a humor nelkul.

Ekkora okorseget egy 5 eves gyerek nem mondana. Ha ez igaz lenne, akkor a fejlett vilagot nem hivnak Nyugatnak, hanem Mersekelt Eghajlati Ovezetnek, mert akkor a vilag minden resze, ahol mersekelt eghajat van, vagyis 4 evszak es termofold, az olyan fejlett lenne, mint amit Nyugatnak nevezunk.

Mit szolsz Mezopotamiahoz, az okori Egyiptomhoz, az Inka, Aztek birodalmakhoz, amik a vilag leggazdagabb, leghatalmasabb birodalmai voltak a sajat idejukben es nem ismertek a hideg telet? Mit szolsz az e-amerikai indianokhoz, ahol szinet volt jo termofold es hideg tel, megis meg irni sem tanultak meg, egy kohazat nem birtak epiteni. Te egy komplett idiota kell, hogy legyel, ha ebben az abszurdumban egy pillanatig is hiszel.

“Muszlim kölcsönnek nincs kamata:
Tipikus félmûvelt amerikai agymosott duma. Hogyne lenne a muszlim kölcsönnek kamata. Csak nem úgy hívják, hanem úgy, hogy NYERESÉGRÉSZESEDÉS.”

Ezzel az idiotizmussal be is fejeztem veled a tarsalgast. Sokkal szivesebben “tarsalgok” Szakaccsal, aki legalabb szorakoztat, de ez, amiket te irogatsz, szo szerint fajdalmas. A kamat es a nyeresegreszesedes nem csak a nevukben kulonbozik, hanem ABSZOLUT, TOTALISAN KULONBOZO KET DOLOG, A KETTONEK KOZE NINCS EGYMASHOZ! LELEGZETELALLITO OSTOBASAG! Aki ezt nem tudja, arra nem tudok jelzot sem kitalalni, de az biztos, hogy ilyen ostoba elolenyekre nem pazarlom az idomet.