EMIRATES CABIN CREW

#102305 Hozzászólás

Mariann2
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

EMIRATES CABIN CREW

Az Emirates légitársaság megint felvételt hirdet légiutas-kisérõ jelölteknek (lányok, fiúk). A következõ 12 hónapban folyamatos lesz a felvétel.

Ha Világot akarsz látni és szingli vagy, akkor própáld meg, ha nincs jobb dolgod. A 10 ezer crew-ból vagyunk kb. 20-an magyarok, növeljük már ezt a számot valahogy! Bár a szerzõdés hároméves, ha nem tetszik, akkor lefeljebb felmondasz egy év után – a magyarok közül még az sem tette meg ezt eddig, aki állitólag “csak egy évre jöttem, mert vár a pasim, csak spórolok kicsit” kijelentéssel inditott.

Nem, ne is várd, hogy Budapesten lesz felvételi, bár nagyon ritkán (3-4 évente) elõ fordul. Van magyar, akit Londonból, Berlinbõl, Belgrádból, Pozsonyból, Bécsbõl, Perth-bõl vettek föl.

Tudom, hogy a dollár (dirham is, ami a dollárhoz van kötve) nagyon szarul áll mostanában, de azért megkereshetsz kb. havi 2500 dollárt kezdõként, ami egész jó, ha jelenleg 70-150 ezer forint körül keresel otthon. Lakás (saját hálószoba és fürdõ), transzport, healthcare biztositott, rezsit sem kell fizetni. (A “senior”-ok, 3-5 év után, jelenleg 3000-3500 dollár körül keresnek, másfél szobás, külön lakásra jogosultak.)

Info és jelentkezés itt: http://www.emiratesgroupcareers.com
Itt klikkelj a CABIN CREW-ra! A belgrádi Open Day októberben volt, be is került három magyar (2 lány, 1 fiú) a final interview-ra. Lesznek európai nyilt napok a következõ hónapokban, keresd a bécsi/pozsonyi lehetõségeket.

Mi kell hozzá?
– beszélj jól angolul (upper-intermediate/advanced level)
– második nyelv elõny (fõleg a német-fliessend)
– legyél fiatal: 21-29 (és egyedülálló)
– legyen jó szakmai háttered: legalább két év customer service experience
– legyél csinos (karcsú, jó fogak, jó lábak, szép mosoly)
– külföldi (angol nyelvterület) szakmai háttér/tanulmányok elõny

Több info magyarul is: http://www.legiutaskisero.lefora.com