Én

#79605 Hozzászólás

Zsuzsi

Én

Valószínûleg nem fogják megadni! Még ha egy európaival kötnek házasságot akkor is 6 hónapot kell várni ahhoz, hogy ide jöhessen!Van egy barátnõm már 2 éve házasok de a lány jövedelme szintén nem elég így még házastársként sem kap vízumot!Tanulóknak adnak könnyebben!(Ott is kell legyen a családnak háza,autó,sok rokon stb)
Az én pasim megkapta de az más ügy sajna :(