Én is

#307021 Hozzászólás

Keresõ2
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Én is

Nos, én is a büdösszájúak alfajba tartozom.
Egyelõre nem találtam meg a “tettest”, bár gyanúsítottak vannak.

Nálam az orron át kifújt levegõ is szagos. Ebbõl most arra következtetek, hogy garat körüli a góc pont. Bár annyi minden lehet még..
TehraBreath megvolt, jó drága volt – nem segített. 2 hónapig nyomtam, de csak az íz érzékeim tompultak tõle.
Legalább a száj mint forrás kizárva. Fogorvosom is csak annyit tudott mondani, hogy mossak gyakrabban fogat. Nem volt túl meggyõzõ.
Refluxom is van, és a táplálkozásom elég sok cukrot tartalmaz. – Próbálok változtatni.

Amit megfigyeltem, hogy gyakran vér tartalmú a nyálam amit a garatom felöli részrõl gyüjtök össze. Jezem, nem a fogak vagy íny miatt véres, ez 100%.
+ egy alkalommal fogkefével igencsak érdekes anyagot gyûjtöttem be a mandulámról. Véres nyál, elég durva vegyítésben.. nyálas vérnek is nevezhetném. Most azt tippelem, hogy vérzik a kicsike (?) vagy valaki körülötte és ez okozza a szagot. Orvoshoz sajna egy darabig nem tudok vele menni. (Külföldön élek, emiatt itt nem mennék körbe 12-15 dokin, inkább hazai környezetben.) Az inetrneten kutakodtam, de nem sokat írnak/találtam errõl. Esetleg valakinek tippje van?
Semmilyen fájdalommal nem jár, akármi is a probléma ott – pl seb, vagy fekély, esetleg rák (ezt is találtam mint lehetséges szösszenet)?