en is sajnalom

#435296 Hozzászólás

viz

en is sajnalom

Hidd el en is nagyon sajnalom, mert alapvetoen abszolut elfogado embernek tartom magam, ez jellemzo a korulottem elokre, barataimra, csaladomra. Sajnos, amikor ujra es ujra beletaposnak az emberi meltosagodba akkor biztosan te is leulsz egy kicsit es elgondolkozol miert van ez igy? Nem tudom miert rossz meginni egy pohar bort ebed utan. Tudom, hogy a Koran tiltja de szamomra egy ember nem attol igaz es tiszteletrmelto, hogy nem iszik vagy nem drogozik vagy, hogy betartja vallasa parancsait vagy sem. En ugy gondolom, hogy a harom monoteista vallas (zsido, kereszteny, iszlam) mind az okor termekei es igy a mai vilagban tanitasai pontrol pontra betarthatatlanok. Aki ezekhez foggal-korommel ragaszkodik tetszik vagy sem de a tobbseg szemeben fanatikussa valik.
Mi az, hogy rendes? Relativ. Azert irtam meg a tapasztalataimat tegnap este, mert sok olyan hozzaszolast olvasok itt, ahol szinte istenitik a muszlimokat. Semmivel sem rosszabbak vagy kulonbek mas vallasu embereknel, sem a lanyaik, sem a fiaik, hiszen mindannyiunk emberbol van es tele hibakkal. Letezik alszent zsido, alszent kereszteny es alszent arab. A csaladtol fugg, ahol felno az ember, hogy mit kap utravaloul es mit orokit magara a kapottakbol. Es ezzel semmi bajom nincsen mindaddig, amig masokat nem sert vele!
Ha valaki arab orszagba szeretne utazni, netan ott letelepedni hosszabb vagy rovidebb idore tegye! Segitsek egymast ezen a forumon keresztul, ahogy a kezdetekben tettek is, speciel ez nagyon szimpatikus, hogy magyarok es ennek ellenere segiteni probaltak mas magyarokon. Ugye rolunk nem ez hirlik… Sophie, kereken megmondom az igazat: Olvastam par hozzaszolasodat masik topic-ban, pontosabban a szituaciorol amibe kerultel a paroddal. Olvastam, hogy o arab es a csaladdal egyutt Magyarorszagon elnek. Hidd el, a szavak csak szavak maradnak orokke. A tettek szamitanak es kivanom, hogy elobb utobb kinyisd a szemedet es meglasd , amire most (a soraidbol itelve) nem vagy kepes.
Elnezest az Off-ert!
Valaki meg tudna nekem mondani, hogy a “quanat” fogalom mit jelent?